Langstraat Vandaag
Document

Winkelen in de Langstraat

De Langstraat heeft een divers aanbod aan winkels. Van het uitgebreide centrum in Waalwijk tot het sfeervolle vestingstadje Heusden. Op deze pagina vind je alle winkelcentra van groot tot klein waar je heen kunt voor jouw boodschappen en een gezellig uitje.

Winkelen in Waalwijk


In Waalwijk kun je terecht in het centrum waar het overdekte winkelcentrum De Els onderdeel van is. Ook heeft Waalwijk meerdere kleine winkelcentrums in de wijken.

Winkelen in Heusden


In het sfeervolle vestingstadje Heusden kun je terecht bij de vele lokale winkeliers en restaurant. Voor je boodschappen kun je terecht bij de lokale bakker, slager en groentewinkel. Een supermarkt heeft Heusden vesting niet. Wel vind je een supermarkt in Oud-Heusden. Parkeren kan makkelijk en gratis op diverse plaatsen rondom de vesting. Ook kun je in sommige delen in de vesting gratis en betaald parkeren.

Winkelen in Vlijmen

In Vlijmen kun je winkelen in het centrum van Vlijmen en op de Vliedberg. Vliedberg is een klein winkelcentrum. Parkeren in het centrum van Vlijmen en op de Vliedberg is gratis. In het centrum van Vlijmen heb je een parkeerschijf nodig.

Winkelen in Drunen


Vrijwel alle winkels in Drunen vind je in het centrum. Het centrum van Drunen heeft een divers winkelaanbod van supermarkten en ketens zoals Hema en Kruidvat. Tot leuke lokale winkels zoals woonwinkel Pand144. Ook kun je prima naar het centrum van Drunen voor een borrel en goed diner. Parkeren in het centrum van Drunen is gratis maar in sommige delen heb je een parkeerschijf nodig.

Winkelen in Sprang-Capelle

Sprang-Capelle heeft een klein winkelcentrum. Parkeren is hier gratis. In dit winkelcentrum vind je een klein maar divers aanbod zoals een supermarkt, Kruidvat, bakker, slager en een groentewinkel.

Winkelen in Waspik

In Waspik vind je de meeste winkels in en rondom de kerkstraat en Raadhuisstraat. Vooral kleine lokale winkels vind je hier. Verder is er een Plus Supermarkt en Aldi. Parkeren in Waspik is gratis en heb je geen parkeerschijf nodig.