Langstraat Vandaag

Woonmaand oktober krijgt sfeer door shutters

Donderdag 17 oktober 2019 door redactie

Vanaf deze maand zit je weer vaak binnen. De gordijnen gaan op tijd dicht. Het is tijd om het thuis gezellig te maken. Hiervoor zijn de juiste accessoires en het licht sfeerbepalend. Maar ook raamdecoratie zorgt voor de juiste sfeer. Vooral shutters staan er om bekend dat ze de veel sfeer geven, zowel in open als gesloten positie. Door zelf te kiezen hoeveel licht je naar binnen laat komen, bepaal je zelf de sfeer en uitstraling in de kamer maar ook de gewenste privacy. Genoeg redenen dus om nu de beste shutters te vergelijken.

 

Welke shutters zijn gemaakt voor jouw huis?

De twee voornaamste soorten houten shutters zijn luxe shutters en de simpele maar stijlvolle shutters budget shutters. Beide producten hebben van elkaar verschillende voordelen.

 

De luxueuze shutters van Charming Shutters zijn handgemaakt. Zowel de vlakke, ovale als vleugelachtige vormen hebben een luxe uitstraling. Deze zijn vervaardigd uit Bass Wood, een massieve en duurzame houtsoort. Dankzij de zorgvuldige afwerking zijn alle schroefgaten of dopjes volledig onzichtbaar. Met deze shutters creëer je dan ook een strak lijnenspel. Met perfecte aansluiting op je gevel, muur of kozijnen, in verschillende lamel-maten. De verflaag is watergedragen, milieuvriendelijk, zevenlaags en bestand tegen verkleuringen. De luxueuze shutters hebben drie jaar garantie.

 

De simpele maar stijlvolle shutters komen uit de serieproductie van een externe leverancier. De ovale vorm van de lamellen doet niet onder voor de exclusieve shutters, maar is veel lager geprijsd. Dankzij het gebruik van de lokale houtsoort Prime Wood / Paulownia Wood, zijn de kosten minimaal. De simpele maar stijlvolle shutters hebben één jaar garantie.

 

Hoogwaardige afwerking en bediening

Beide type shutters worden geleverd met opdekscharnieren of blinde scharnieren, en in alle RAL-kleuren. Voor de bediening kies je uit: clearview (zijkant en achterkant), elektrisch (met afstandsbediening), of tilterstokje (midden). Luxueuze shutters worden ook geleverd met shutter-onderdelen als CTS-bediening (midden, geluidloos, strak). Voor simpele shutters is blinde bediening (niet zichtbaar) mogelijk.

 

Vergelijk shutters

Shutters vergelijken doe je bij Sfeervolle Shutters. Op onze website hebben wij de verschillen duidelijk uiteengezet. Als je meer wilt weten over onze producten, ontvangen wij graag je vraag via het contactformulier. Ook ben je welkom bij onze verkooppunten voor meer advies. Vraag telefonisch naar het verkooppunt bij jou in de buurt. Hier kunnen wij je deskundig adviseren over onze shutters.

 

Shutter installeren: zelf doen of laten doen?

Voor een bescheiden meerprijs laat je je shutters installeren door professionele monteurs. Dit scheelt je tijd voor meetwerk, zagen, schuren en boren. Bovendien weet je zo dat alles perfect hangt. Wil je toch optimaal besparen, en heb je de tijd om je shutters zelf te installeren? Ook dit is goed te doen met Sfeervolle Shutters.
Meer nieuws