Langstraat Vandaag

Vind snel de perfecte automat

Dinsdag 31 december 2019 door redactie

Zoek je automatten die naadloos in jouw auto passen? In exact de juiste afmetingen en voorzien van perfecte bevestigingssystemen? Welke auto je ook hebt, vanaf nu vind je deze makkelijk en snel! De gloednieuwe webshop Mijnautomatten.nl checkt voor jou precies welke automatten jij nodig hebt. Deze zijn moeiteloos te bevestigen en hebben altijd de juiste vorm. Door eenvoudig het automerk, kenteken of model in te vullen, beland je binnen no-time op de juiste productpagina.

 

Extra voordeel: eigen product

Jouw nieuwe automatten bestellen bij Mijnautomatten.nl? Dan profiteer je van tal van voordelen. Er is bijvoorbeeld geen tussenpartij. Iedere automat wordt op maat geproduceerd in eigen fabriek. Daarom kun jij deze gegarandeerd aanschaffen tegen de meest voordelige prijzen. Vanzelfsprekend zijn de producten te allen tijde van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien zijn de automatten direct uit voorraad leverbaar en bestellen gaat gemakkelijk in de webwinkel. Binnen drie werkdagen heb jij jouw nieuwe automatten via de DPD pakketpost in huis.

 

Tapijt in drie typen kwaliteit

Mijnautomatten.nl biedt je de keuze uit drie uiteenlopende materialen. Namelijk: Velours Classic, Naaldvilt en Premium velours. Met name velours staat te boek als luxe. Dit materiaal voelt zacht aan en heeft een chique matte glans. Je geeft je auto hiermee een eigentijdse, strakke look. Ga je voor een exclusieve uitvoering, compleet met randen voorzien van mooie stiksels? Kies dan voor premium velours. Dit tapijt is eenvoudig schoon te maken en neemt nauwelijks vuil op. In de webshop bestel je automatten op maat gemakkelijk en snel. Wat je wensen ook zijn. 

 

Velours versus vilt

De nieuwe webshop Mijnautomatten.nl biedt je exclusieve en hoogwaardige kwaliteit. Naaldviltkwaliteit is standaard. Dit materiaal is zeer betaalbaar en toch mooi en sterk. Naaldvilt is dus uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Velours Premium en Velours Classic zijn exclusieve ‘tuftkwaliteiten’. Deze geven je auto een exclusieve uitstraling in de overtreffende trap! Jouw auto van ultieme accessoires voorzien? Dan is tuft de juiste keuze. Iedere materiaalsoort voldoet aan de hoogste kwaliteits-classificering en is van Nederlandse makelij. Ongeacht waar jouw keuze naar uitgaat.

 

Tip voor schone automatten

Niet te vermijden: het schoonmaken van je automatten. Want iedere keer dat je instapt, neem je automatisch vocht, modder en zand mee naar binnen. Brandstoffen en olie helaas niet uitgezonderd. Met een stukje bakpapier en een strijkbout zijn dergelijke vlekken relatief eenvoudig te verwijderen. Zijn de olie en vetten eenmaal geabsorbeerd, verwijder dan de laatste resten met een spons die licht vochtig is.
Meer nieuws