Langstraat Vandaag

Vijf leuke kinderbedden voor een stoere en tijdloze slaapkamer

Donderdag 2 mei 2019 door redactie

Een kinderbed van steigerhout is stoer, stijlvol en tijdloos. Maar echt inspirerend wordt hij pas met een extra invulling. Want dan kan je kind ermee spelen en spreekt deze tot de verbeelding. Als fort, terreinwagen, kasteel, wigwam of boomhut. Natuurlijk vraagt dit wel om betrouwbare bouwkwaliteit en duurzaamheid. Dit is waarmee VanLonden.com hard aan de weg timmert: originele meubelen die lang sterk en fraai blijven. In elke gewenste afwerking en alle afmetingen, ook op maat. Dit geldt voor alle steigerhouten kinderbedden van VanLonden.com.

 

1. Het kasteelbed: koning van je kasteel

Slapen in je eigen kasteel geeft een veilig en stoer gevoel. Overdag daagt dit kasteelbed je uit tot epische fantasiespellen, alleen of met vriendjes. Hiervoor is er genoeg te doen, dankzij de stoere kasteeltoren, de dubbele openslaande poort en de glijbaan. Het ondergedeelte is handig voor het opbergen van speelgoed en andere spullen, of als slaapplek voor logees.

 

2. Het autobed: op safari!

Het autobed ademt avontuur. Hierin maakt je kind de mooiste reizen, dromend over leeuwen, olifanten, zebra’s en giraffen, crossend door de Sahara. Een vriendje of vriendinnetje kan bovenop of binnen dit halfopen autobed logeren. De geprinte foto op het hout en de motorkap onder een hoek maken deze Land Rover overtuigend.

 

3. Bed met bank: loungen met Leonie

Lekker hoog en afgeschermd slapen, terwijl overdag gerelaxt kan worden op een luxe bank. Deze is en oogt gezellig en comfortabel. Dat maakt huiswerk maken, lezen, tv kijken, praten of telefoneren met je vriendinnen net even leuker. Een combinatie met bed en bank bespaart bovendien veel ruimte. Een soortgelijke combinatie is te overwegen voor een studentenkamer.

 

4. Bed, bureau, opbergvak en kast: Harry heeft alles

Deze steigerhouten hoogslaper maakt iedere kinderkamer compleet. Het combineert een kinderbed met een fraai bureautje, een kledingkast met schuifdeur en een wandkastje om spulletjes neer te zetten. Als je kind een kleine kamer heeft, dan is dit zeker het perfect bed. Dit bed is leverbaar in een standaardmaat maar kan naar wens worden uitgevoerd in andere maten. er zijn meerdere opties mogelijk. Zo kan de veilige schuine trap aan de rechterkant maar ook aan de linkerkant worden gebouwd.

 

5. Hoogslaper met glijbaan: lachen met Lieke

Voor een kind spreekt een bed met glijbaan natuurlijk enorm tot de verbeelding. Deze maakt de slaapkamer tot een speelplaats, terwijl het slapen ook leuker wordt. Immers is er altijd de belofte van een vrolijk begin van de dag: een snelle roetsjt van de glijbaan. De onderkant van deze hoogslaper is een huisje, die ook dienst doet als opbergruimte.

 

Ben je benieuwd naar onze bedden? Dan ben je van harte welkom in onze inspiratie showroom. Hier staan een paar meubelen opgesteld om het steigerhout te zien en te voelen. Dit is ook de plek waar we met jou je wensen kunnen doornemen voor een kinderbed op maat. We plannen graag met jou een afspraak in op het moment dat het jou uitkomt. Ook vanuit België ontvangen wij je graag. Onze meubelen worden geheel op ambachtelijke wijze gemaakt in een grote werkplaats, waar geen showroom is,  hierdoor is het mogelijk om de bedden tegen een scherpe prijs aan te bieden.
Meer nieuws