Langstraat Vandaag

Stormen ondergoed koopt u bij M.G. van Meel

Woensdag 15 mei 2019 door redactie

Steeds vaker kiezen we voor duurzame producten. Dit is ook merkbaar in de markt van ondermode. Het verkopen  en dragen van duurzaam ondergoed is een fijne gedachte voor zowel de leverancier, de retailzaak en de gebruiker. Het is dan ook een uitdaging om een sociaal- en milieuvriendelijk product aan te bieden, dat tegelijkertijd ook modieus en comfortabel is. M.G. van Meel is hier zeker in geslaagd. Deze importeur in bamboetextiel dat deze producten ook ontwerpt, produceert en distribueert voor diverse ondernemingen biedt een ruime keuze aan uniek bamboe ondergoed en ander bamboetextiel. Ook heeft u een enorme keuze voor uw eigen geïmporteerde textiel.

 

Stormen

De vraag naar verantwoorde ondermode heeft geresulteerd in het merk Stormen. Stormen ondergoed wordt op sociaal-ecologische wijze geproduceerd.  Het is een hip label, gemaakt van bamboe en beschikbaar voor zowel dames als heren. De vezels van dit materiaal zijn hypoallergeen, nemen extra veel vocht en geurtjes op en voelen uiterst zacht en licht aan. De Stormen-herencollectie bestaat uit boxers, midi-slips en T-shirts. De Stormen-damescollectie bestaat uit tailleslips, heupslips, boxers, T-shirts, singlets en nachtjaponnen. Het voordeel van bamboe katoen is dat dit materiaal een zeer geringe milieubelasting heeft en uitsluitend plaatsvindt in de eigen fabrieken van M.G. van Meel.

 

Distributeur van bamboetextiel

Behalve als distributeur levert M.G. van Meel ook als designer, producent en importeur van hoogwaardig bamboetextiel. Heeft u een grote winkelketen, een kleine retailzaak of een webshop? Dan kunt u Stormen ondergoed in onze webshop bestellen. De ondermode en nachtmode van bamboe is gemaakt voor modebewuste klanten met oog voor design, kwaliteit en met hart voor mens en milieu.

Een eigen label

Wilt u een eigen product op de markt brengen? M.G. van Meel is dan uw partner en geeft u graag de beste adviezen en service. Wij doorlopen met u het volledige proces, met als meerwaarde de decennialange ervaring binnen ons familiebedrijf. Voor eigen merken realiseren wij alles: van de ontwerpen, moodboards, kleurscheidingen, maatschema’s en artwork tot en met het productieproces en de distributie. Deze totale ontzorging hoort bij de geslaagde lancering van elk product. Naast Stormen, zijn ook de merken Fun2Wear, Funderwear en Frogs and Dogs door M.G. van Meel op de markt gebracht. 

 

Verantwoorde onderneming

Al sinds 1953 is M.G. van Meel groothandel voor ondergoed en heeft hierdoor altijd vernieuwend en trendvolgend gewerkt. Tegenwoordig staan duurzaamheid en ecologie meer op de voorgrond bij zowel consumenten als winkels. M.G. van Meel houdt ook hierin de laatste ontwikkelingen aandachtig bij, maar werkt al sinds zijn eigen oprichting op basis van ecologisch en sociaal verantwoorde principes, die in de missie en visie van het bedrijf zijn opgenomen.
Meer nieuws