Langstraat Vandaag

Stijlvolle kantoormeubelen om uw kantoor duurzaam in te richten

Donderdag 20 februari 2020 door redactie

Een goed ingerichte kantooromgeving is essentieel. Zo’n werkomgeving draagt bij aan de productiviteit en het werkplezier van medewerkers. Ben je ook van plan om je kantoor opnieuw in te richten en zoek je daarvoor passende kantoormeubelen? Je legt de basis met ergonomisch verantwoorde bureaus en bureaustoelen. Graag inspireren we je met informatie over een tweetal merken die worden gekenmerkt door tijdloos design en duurzaamheid.

Dynamisch werken

Je medewerkers brengen hun werkdag prettig en comfortabel door aan ergonomische bureaus. Met de mogelijkheid om te switchen tussen zittend en staand werken, stimuleert je een dynamische vorm van werken. Het complete meubelprogramma van het merk Voortman omvat onder andere het zit-sta-bureau. Dit bureau combineert de gezonde combinatie van zitten en staan. Voortman hecht groot belang aan een duurzame bedrijfsvoering. Het voorkomen van energieverspilling en een zorgvuldig materiaalgebruik is de standaard bij het produceren van de kantoormeubelen van Voortman. Ook bij het ontwerp speelt duurzaamheid een voorname rol. De zit-sta-bureaus gaan jarenlang mee dankzij de uitmuntende kwaliteit, de hoge functionaliteit en het tijdloze design.

Duurzaam gedachtegoed

Je werknemers zitten graag op een goede bureaustoel. Daarmee nemen ze de juiste houding aan en verminderen ze de kans op lichamelijke klachten. Goede bureaustoelen zijn dus een investering in werk en gezondheid. Wil je je bedrijfskantoor voorzien van functionele en stijlvolle meubelen? Je vindt volop inspiratie bij de bureaustoelen van Vitra. Dit Zwitserse merk staat bekend om zijn esthetische topdesigns. De bureaustoelen ontworpen door het echtpaar Ray en Charles Eames genieten wereldwijd grote populariteit. Materialen van hoge kwaliteit en ultiem comfort komen in het ontwerp samen. Ieder onderdeel is eenvoudig te vervangen en kan uiteindelijk worden gerecycled. De stoelen ondergaan testen die op een gebruik van zeker vijftien jaar gericht zijn.

Groot assortiment

In het grote en gevarieerde assortiment van De Projectinrichter vind je alles om een mooie en ergonomisch verantwoorde kantooromgeving in te richten. De Projectinrichter bezorgt op iedere gewenste bedrijfslocatie. Je  bent van harte welkom in een van de vestigingen in Bergeijk, Rotterdam of Purmerend. Onze specialisten helpen je graag met raad en advies passend bij je budget en wensen.
Meer nieuws