Langstraat Vandaag

Steigerhouten bed met bureau: een praktische combinatie

Dinsdag 19 februari 2019 door redactie

Als je kind groter wordt, verandert er veel. Zo moet het kinderbed vroeg of laat vervangen worden door een groter en stoerder bed. Hetzelfde geldt voor het bureau, waaraan je kind steeds vaker huiswerk zal moeten maken. Wil je dit leuk en economisch aanpakken, dan kies je voor een steigerhouten bed met bureau. Hiermee bespaar je veel ruimte en geef je je kind de ruimte om op te groeien in een prettige, stijlvolle kamer. Hiervoor zijn de vele verschillende bedden met bureaus van VanLonden.com gemaakt.

Unieke bedden met bureaus

Zoek je een bed met bureau, dan wil je  goed kunnen vergelijken. Alle reden om het aanbod bedden met bureaus van VanLonden.com door te nemen. In de webshop vind je tientallen verschillende bedden met uiteenlopende thema’s, compleet met meerdere sfeerfoto’s steigerhouten bed. Zo zijn er extra ruimtebesparende vide-bedden, bureaus met uitschuifbare bureaubladen en bureaus met slimme opbergkasten en planken. Deze bedden zijn gemaakt voor meisjes of jongens, voor grote of kleine kamers. Heb je zelf een idee voor een bed met bureau? VanLonden.com hoort het graag en maakt het voor je op maat.

Meer onder je bed

Onder het bed is er niet alleen ruimte voor een bureau. Er kan nog veel meer staan. Zoals een (kleding)kast, of een gezellig bankje met handige klep voor meer opbergruimte. Ook zijn bedden met bureau én bank of zithoek populair bij kinderen die al iets ouder worden en dus meer behoefte hebben aan hun eigen volwaardige plekje om te werken, spelen en ontspannen. Ook hiervan ziet je meerdere inspirerende bedden in de winkel of de webshop.

Waarom VanLonden.com?

VanLonden.com is gespecialiseerd in het gebruiken van echte oude planken voor meubelen. Want voor steigerhouten meubelen zijn nieuwe planken simpelweg niet goed genoeg. Je wilt immers de oude functie herkennen in het hout. Verwering, deukjes en andere kleine gebruikssporen geven het meubel een interieur karakter. De steigerhouten planken zijn afkomstig uit de bouw, waar ze niet meer geschikt zijn voor intensief gebruik op de bouwsteigers. Wel zijn ze geschikt voor authentieke steigerhouten kinderbedden, bureaus, eettafels, kasten, krukken, tuinmeubelen en andere meubelen. De showroom van ons bedrijf is gevestigd aan de Dukaatstraat 5 in Oosterhout. Wij leveren en monteren in heel Nederland en in België. Je bent hier van harte welkom om onze steigerhouten kinderbedden te komen bewonderen.
Meer nieuws