Langstraat Vandaag

Snookerbiljart op ieder niveau: de juiste onderdelen

Maandag 25 november 2019 door redactie

Snookerbiljart is een van de meest populaire varianten van biljart. Snooker wordt gespeeld met tweeëntwintig ballen, met de kleuren wit, geel, groen, bruin, blauw, roze, zwart en vijftien rode. Deze grote hoeveelheid ballen zorgt voor spannende wedstrijden waar van alles in kan gebeuren. Spelers als Neil Robertson en Ronnie O’Sullivan laten zien hoe je ver kunt komen met de meest technische hoogstandjes. Met elkaar gemeen hebben ze natuurlijk ook hun keus, pomeransen en andere toebehoren. Deze zijn van professionele kwaliteit. Ook amateurspelers brengen hiermee hun spel naar een hoger niveau.

 

Wat is de beste snookerkeu?

Waar moet je aan denken bij het kopen van je snookerkeu en de bijbehorende onderdelen? Speel je bijvoorbeeld het beste met een keu van 140 centimeter, of liever een van 130? Dit hangt deels af van je spelniveau en je lengte. Maar ook je budget en smaak zijn belangrijk. Daarom moet je zoeken naar bepaalde onderdelen of materialen, zoals specifieke extensions, butts, onderhoudsmiddelen en koffers. Er zijn veel verschillende goede merken, zoals Falcon en Ontario. Dit alles is te vinden in de complete webshop van De Biljartshop. Hier kan iedereen zijn snookerkeus en toebehorenen kopen, van beginnende tot gevorderde spelers. Bestel voor 2 uur, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden naar u in Langstraat.

 

De passende handgreep

Een van de belangrijkste onderdelen is de handgreep van een biljartkeu. Deze geeft je de juist grip en controle over je keu. Niet iedere snookerspeler gebruikt dezelfde handgreep. Spelers met droge handen zullen bijna geen baat hebben bij speciale handgrepen, terwijl spelers met zweterige handen juist profiteren van een passende handgreep. Dit zijn hulsen van verschillende materialen, in diverse soorten en maten; dik en dun, glad en geribbeld, geperforeerd, en verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en lengten. Kijk bijvoorbeeld naar de luxe suède en velours handgrepen, de uitstekende siliconen handgrepen van Raymond Ceulemans of de BK-Tech handgreep van BillKing!

 

Alles voor snooker en biljart

Zowel professionele spelers als amateurs bestellen hun biljartartikelen bij de DeBiljartshop.nl. Voor elk spel, voor elk niveau en budget heeft deze webshop de juiste benodigdheden voor biljart. Waaronder een- en tweedelige keus, pomeransen, koffers en handschoenen. Van merken zoals Elk Master, Kamui en Royal Oaken Triangle. En natuurlijk accessoires zoals biljartlakens, en onderhoudsproducten zoals polish.
Meer nieuws