Langstraat Vandaag

Richt een uitnodigende speelplaats in met Hercules Speeltoestellen

Maandag 30 mei 2022 door redactie

Runt u een recreatiepark, speeltuin, museum of pretpark? Bent u ondernemer of beheerder en actief op een vakantiepark, camping, recreatieschap of jachthaven? Dan weet u ongetwijfeld dat professionele speeltoestellen bijdragen aan een optimale beleving voor uw klanten of gasten. Daarom is het investeren in uitdagende speeltoestellen een goede keuze. Een speelplek die is ingericht met een mooie schommel, draaimolen, duikelrek, wipwap, glijbaan of kabelbaan, draagt gegarandeerd bij aan het succes van uw onderneming in de leisure branche. Bent u van plan om een of meerdere nieuwe speeltoestellen aan te schaffen? Bij Hercules Speeltoestellen bent u aan het juiste adres!

 

Bij deze vakkundige specialist vindt u een zeer compleet en betaalbaar assortiment thematische speeltoestellen voor buiten die uitblinken in duurzaamheid én zorgen voor een en al plezier voor uw jonge gasten. Zolang de kinderen niet uitgespeeld raken, creëert u extra waarde voor uw bezoekers en dragen tevreden gasten bij aan extra klanttevredenheid.

 

Betaalbaar, duurzaam en onderhoudsarm

Als u overweegt om te investeren in een mooie speelplaats of dynamische sportplek, denkt Hercules Speeltoestellen graag met u mee. Betaalbaarheid, eenvoud in onderhoud en duurzaamheid, zijn daarbij de kernwaarden. Er zijn nog meer gebieden waarop u zich aangenaam kunt laten verrassen. Naast een uitnodigende uitstraling en het bieden van vermaak voor de gasten, biedt het kopen van de speeltuintoestellen van topkwaliteit legio mogelijkheden tot een zeer gunstige Return on Investment (ROI). Van wipwap tot kabelbaan en van draaimolen tot duikelrek draagt het assortiment van Hercules Speeltoestellen bij aan het vermaak binnen uw bedrijf. Naast een breed gamma aan speeltoestellen voor de speeltuin, is er een uitgebreid assortiment outdoor sporttoestellen verkrijgbaar.

 

Vakkundige installatie

Veel gasten geven tegenwoordig de voorkeur aan een groene omgeving om hun vrije tijd in door te brengen. De speeltoestellen uit de collectie van Hercules Speeltoestellen worden daar steeds vaker op afgestemd. De speelvoorzieningen die in een natuurlijke omgeving uitstekend tot hun recht komen, variëren van een speelhuis en een klimtoestel tot SpeelPrikkels en een kabelbaan. Voor u als ondernemer is het vanzelfsprekend ook belangrijk dat de speelvoorzieningen zo lang mogelijk als nieuw blijven en dat het onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Met de speeltoestellen uit het VinciPlay-programma is dat allemaal mogelijk. Zoals u van een gerenommeerde leverancier als Hercules Speeltoestellen mag verwachten, worden deze hoogwaardige speelvoorzieningen voor de recreatie en de horeca door vakkundige installatieploegen geïnstalleerd en voldoen ze aan de NEN-EN 1176 normen. Bovendien nodigen deze speeltoestellen voor buiten uw jonge gasten uit om hun fantasie en creativiteit de vrije loop te laten en samen met andere kinderen te spelen.

 

Bent u geen ondernemer binnen de leisure branche maar staat u aan het hoofd van een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of basisschool? U vindt bij Hercules Speeltoestellen ook een uitdagend en duurzaam assortiment speeltoestellen voor het schoolplein die in belangrijke mate bijdragen aan een gezonde schoolomgeving. Op het schoolplein kunnen bewegingsvaardigheden worden bevorderd. Daarom zijn speeltoestellen een randvoorwaarde voor een actieve schooldag. Niet voor niets is Hercules Speeltoestellen in de afgelopen jaren betrokken geweest bij de herinrichting van honderden schoolpleinen.
Meer nieuws