Langstraat Vandaag

Politie start onderzoek na vechtpartij en zoekt getuigen én camerabeelden

Zondag 18 september 2022 door redactie

Omstreeks 19.15 uur kregen agenten de melding dat in de Wederikstraat een vechtpartij gaande was tussen vermoedelijk twee groepen. De politie rukte met meerdere eenheden uit en treffen ter plaatse zo’n 80 personen aan. Meerdere personen hebben tijdens de vechtpartij verwondingen opgelopen. Agenten hielden elf personen aan. Er zijn slag-en steekwapens aangetroffen en die zijn in beslag genomen. De verdachten zitten vast voor verhoor naar hun betrokkenheid bij de geweldpleging.

 

 

Ben je slachtoffer? Meld je dan!

Ben je zaterdagavond betrokken geraakt bij de vechtpartij en slachtoffer geworden? Meld je dan bij de politie om aangifte te doen. Je kunt hiervoor bellen naar de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Getuigen en camerabeelden gezocht

De politie is een onderzoek gestart naar dit geweldsincident. Agenten deden zaterdagavond onderzoek op de plaats van het incident. Ook houdt de politie een buurtonderzoek. De politie komt daarbij graag in contact met getuigen die de vechtpartij hebben gezien of mensen uit Wederikstraat (tussen Bloemenoordplein en Bolderikstraat) die over camerabeelden beschikken van bijvoorbeeld hun deurbel.

Hebt u informatie en/of camerabeelden, neem dan alstublieft contact met ons op. Dit kan via:

- 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)

- de banner onder dit bericht

- de politieapp

- anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Vermeld daarbij alstublieft dat het gaat om proces 2022248553.
Meer nieuws