Langstraat Vandaag

Overvaller houdt vastgebonden supermarktmedewerkers onder schot

Dinsdag 19 april 2022 door redactie

Overval op supermarkt

Op woensdagochtend 30 maart lopen een aantal medewerkers de supermarkt binnen om aan het werk te gaan. Buiten worden ze opgeschrikt door een gewapende man. De overvaller loopt vervolgens met hen naar binnen. Daar blijft het niet bij. Hij bedreigt ze met een pistool en bindt ze vast. Tijdens een reconstructie nemen wij u mee in deze heftige overval. Ook de overvaller staat op beeld.

Diefstal van grote partij kostbare telefoons

Twee mannen in een rode bestelbus stelen in Tilburg voor tienduizenden euro’s aan IPhones. Ze lopen een magazijn in, pakken een doos van een pallet af en lopen er doodleuk weer mee de deur uit. Ze weten uit het zicht van de medewerkers te blijven, maar niet uit het zicht van de camera’s. Help mee deze daders te vinden.

Cybercrime criminelen maken groot geldbedrag buit

Ook in deze aflevering weer een zaak met een nep bankmedewerker. Het slachtoffer in Etten-Leur moet zelfs zijn bankpassen vernietigen, maar wel een speciale manier. De passen en ook de E-reader worden namelijk door een andere crimineel opgehaald. Kort daarna worden er duizenden euro’s overgeboekt en gepind.

Uitzendingen

Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.
Meer nieuws