Langstraat Vandaag

Opvallend en stoer ondergoed voor iedereen

Donderdag 21 februari 2019 door redactie

Een hele bekende naam in de textielbranche is M.G. van Meel. Door het hoogwaardige maar betaalbare textiel en ondergoed is dit bedrijf sinds 1953 uitgegroeid tot groothandel in textiel. Toch is M.G. van Meel opvallend modern: de kledingcollecties zijn verantwoord en duurzaam. Dit terwijl de designs fris en modern zijn en het draagcomfort is optimaal. Kies je voor een van de producten van dit merk, dan kies je dus het beste van alle tijden. Maak nu kennis met dit ondergoed.

Stormen: comfortabel en duurzaam

Stormen ondergoed is zeer bijzonder. Van oorsprong zijn deze boxershorts, trunks, midi-slips en t-shirts bedoeld voor heren. Als vrouw koop je tegenwoordig echter ook Stormen. In 2019 is de nieuwe dameslijn geïntroduceerd. Bijzonder aan Stormen ondergoed is de combinatie van duurzaamheid, stijl en comfort. De productie is veel milieuvriendelijker, maar doet geen concessies aan draagcomfort en design. Dit is te danken aan het gebruik van bamboe bij de totstandkoming van het textiel. Want bamboe groeit en herstelt zich snel, tot wel een halve meter per dag. Bamboe maakt oerwoudkap overbodig en vereist aanzienlijk minder pesticiden bij de winning en productie van de belangrijke grondstof ‘bamboeviscose’. De kleding is uiterst zacht en comfortabel. Bovendien neemt het textiel extra veel vocht op, voorkomt het geurtjes en is het materiaal hypoallergeen. Dit is allemaal te danken aan de ronde vorm van de bamboevezels in het textiel.

Funderwear: stijlvol maar nuchter

Het ondergoed van Funderwear is opvallend, dankzij de vrolijke uitstraling met kleurige prints. Ook is dit een toegankelijke lijn. In de eerste plaats omdat Funderwear extra comfortabel is om in te sporten, dankzij de textielsoort ‘Lycra Jersey’ en de pasvorm met 9 panden. In de tweede plaats omdat de prijzen bescheiden zijn. Funderwear is er voor dames, heren en kinderen. Dat Funderwear gekenmerkt wordt als ‘nuchter’ en ‘no-nonsense’, is duidelijk terecht als je de verschillende uitvoeringen bekijkt, zoals Aloha, Camouflage, Guevara, Djembe, Jeep, Lion, Basic, Ladies Thong, Bull Skull, Pasha, Beetle, Hippie bus, Woodstock en Ibiza. Let op: veel van deze uitvoeringen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Meer nieuws