Langstraat Vandaag

Nu extra voordelig uw trap laten renoveren

Donderdag 7 mei 2020 door redactie

De trap verbindt de benedenverdieping met de bovenverdieping en is daarom een belangrijk element in uw woning. U gebruikt de trap regelmatig en hij moet dan ook veilig zijn. Daarnaast wil het oog ook wat. Het is tegenwoordig mogelijk om uw trap om te toveren tot een waar designobject met een luxueuze uitstraling! We inspireren u graag met een aantal mogelijkheden om uw trap te veranderen in een blikvanger. Alleen nog in de maand mei profiteert u van een aantrekkelijke korting bij het maken van een afspraak. 

 

Traprenovatie voor open en dichte trappen  

Veel huizen worden voorzien van een open trap, dat geldt zeker voor nieuwbouwprojecten. Er zijn meerdere methoden om en open trap die te renoveren. U heeft de keuze uit een enkelzijdige of een volledige renovatie. Een renovatie van een open trap vereist expertise, vakkundige montage en afwerking. Dit omdat ieder onderdeel van een open trap zichtbaar is. Ieder onderdeel moet perfect worden gemonteerd en afgewerkt. Dit zijn de voor- en achterzijde, de trapwangen, de balusters, de palen en de leiwang. Wist u dat het ook mogelijk is om een open trap dicht te laten maken? Een dichte trap draagt bij aan het besparen van de stookkosten of het creëren van extra bergruimte in huis. Natuurlijk kan ook veiligheid een rol spelen. Welke reden u ook heeft om een open trap te laten dichtmaken, trapspecialist Stairz voert deze specifieke klus graag voor u uit. Ook dichte trappen kunnen wij renoveren met behulp van overzettreden, stootborden en sluitlijsten.  

 

Wat doet u met uw vakantiegeld?  

Nog de gehele maand mei heeft Stairz een aantrekkelijke traprenovatie-aanbieding. Het loont zeker de moeite om uw vakantiegeld te investeren in een traprenovatie. Een trap renoveren is een flinke investering, maar wel een, waar u ontzettend lang plezier en profijt van heeft. Stairz geeft u maar liefst €375,00 korting op een traprenovatie. Ieder jaar komt de trapspecialist met een aantrekkelijke lenteactie, maar omdat we nu allemaal te maken hebben met het coronavirus, is het bedrag van vorig jaar vermenigvuldigd met anderhalf. Uiteraard houden wij rekening met de anderhalve meter afstand en zorgen wij ervoor dat de renovatie veilig en verantwoord wordt uitgevoerd.  

 

Een offerte op maat  

Stairz Traprenovatie is één van de leidende bedrijven op het gebied van traprenovatie in Nederland. Of u nu in hier in de gemeente of in Oost-Groningen woont, wij komen uw trap renoveren. Stairz weet als geen ander dat iedere trap uniek is en dus ook zo moet worden behandeld. Het maatwerk dat hiervoor is vereist, wordt uitgevoerd met mallen op basis van uw bestaande trap. Op deze manier sluit ieder nieuw onderdeel perfect aan. U krijgt dan ook twintig jaar garantie tegen doorslijten. Benieuwd naar de traprenovatie prijzen? Onze vakkundige adviseurs komen graag bij langs en geven u vrijblijvend advies op maat. U kunt dan gelijk diverse stijlen bekijken. Of doe alvast online inspiratie op. Op Stairz.nl vindt u diverse foto’s van de mogelijkheden. Wilt u alle mogelijkheden bewonderen? Dan bent u van harte welkom in de geheel vernieuwde showroom van Stairz in Lisse.
Meer nieuws