Langstraat Vandaag

Je eigen stijl met vinyl vloeren UBY

Vrijdag 26 april 2019 door redactie

De vinylvloeren van UBY zijn de verrijking die je zoekt voor je interieur. En vloerprint, vloerkleed, vloertegels of een wandprint geeft je interieur een eigen originele stijl. De ontwerpen zijn gecreëerd vanuit eenzelfde passie en horen zo onmiskenbaar bij deze tijd. Tegelijkertijd zijn ze tijdloos door hun duurzaamheid. Welk ontwerp past bij jou, je huis of bedrijf? Ontdek dit in het inspirerende assortiment van UBY.

 

Originele vinyl vloerkleden

Een vinyl vloerkleed maakt van je interieur één geheel. Dit effect gaat niet verloren, want vinyl blijft veel langer mooi dan textiel. De kleuren vervagen niet en blijven als nieuw. Ook nemen vinyl vloerkleden geen vocht en vuil op. Ze raken zo veel minder snel beschadigd. Perfect dus voor een interieur waarin volop geleefd en gewerkt wordt. Ook omdat de opdruk precies bij je past: hip, warm, chique of juist rustig. Zoals de plattegrond van een stad, een gepixelde Van Gogh, de afdruk van een modern schilderij of je eigen unieke ontwerp.

 

Je eigen vloer met vinyltegels

Voor je gehele vloer is vinyl tevens een uitkomst. Unieke motieven geven je interieur eigenheid. De zelfklevende vinyltegels leg je gemakkelijk zelf, waardoor je veel geld bespaart. Vinyl vloertegels zijn een trendy oplossing voor alle ruimtes in je huis of bedrijfsruimte. Vinyltegels met antislip-eigenschappen zijn extra geschikt voor keukens, badkamers en toiletten. Daarnaast is vinyl slijtvast, vochtbestendig en geluiddempend. 

 

Originele vloerprints: pure kunst

De print maakt het vinyl: de origineelste dessins, illustraties en zelfs gehele kunstwerken maken vinyl vloeren echt iets van deze tijd. Want in dit tijdperk zoek je de originaliteit die je in overvloed vindt bij Uby. Want dit assortiment biedt keuze uit bijna honderd verschillende prints. Die moet je echt even bekijken. Welke mediterrane, industriële, geometrische, opgewekte of gefotografeerde vloerprints passen bij jou? Wat je ook kiest, deze prints zijn stuk voor stuk pure kunst.

 

Het praktische van vinyl vloeren

Niet in de laatste plaats kies je voor een vinylvloer om de specifieke voordelen. Nog meer dan andere meer traditionele vloeren zijn vinyl vloeren hygiënisch, anti-allergisch, kleurvast, milieuvriendelijk, geluiddempend en antislip. Bovendien zijn vinylvloeren in het bijzonder geschikt voor de combinatie met vloerverwarming. Je bestelt een vinyl vloer, vinyl vloertegels, een vloerprint of wandprint eenvoudig via onze webshop. Onze producten worden op maat gemaakt en binnen 10 werkdagen bij jou thuis bezorgd.
Meer nieuws