Langstraat Vandaag

Hoe de high-end streetwear van AB Lifestyle de wereld verovert

Donderdag 2 september 2021 door redactie

Sinds het fashionmerk AB Lifestyle in 2015 werd gelanceerd, wint het label steeds meer aan terrein. Het merk is opgericht door Denny Büttner, Nicky Beije en voetballer Alexander Büttner. Het label - dat ook bekend staat als The Star Lifestyle Brand - zag het levenslicht als lijn met luxe caps met Alexander als het gezicht. De pettenlijn was meteen zo’n grote hit dat het naar meer smaakte. Daarom werd de merknaam na een half jaar omgedoopt van AB Caps tot AB Lifestyle. De visie en de filosofie zijn voortgebouwd op de ijzersterke basis van de AB pet. Naast statement trucker caps, slaag je bij AB-fashion ook perfect voor onder andere: sneakers, tracksuits, hoodies, jeans, sweaters en swimwear.

 

Iconische items

Ieder item van AB Lifestyle reflecteert op een stijlvolle manier de kwaliteitsnormen van het label en is te herkennen aan het iconische logo. Het ontwerpteam wordt tegenwoordig gevormd door een team van ambitieuze jonge professionals, dat bestaat uit entertainers uit de muziekindustrie, profsporters, entrepreneurs en modegoeroes. Ieder teamlid draagt specifieke know how bij om bij elke collectie opnieuw innovatieve items te introduceren die het merk weerspiegelen. De missie daarbij luidt: AB Lifestyle wijden aan het grotere publiek. AB Lifestyle is ooit begonnen met een droom die inmiddels een complete levensstijl is geworden en hard op weg is om de hele wereld te veroveren.

 

High-end streetwear

AB Lifestyle is ook razendpopulair onder voetballers, bekende dj’s en artiesten uit binnen- en buitenland. De kleding van het label staat bekend als high-end streetwear, wat inhoudt dat je met elk kledingstuk en iedere accessoire jouw sportieve lifestyle in je kledingstijl kunt laten doorklinken. AB-fashion laat bovendien zien dat stijl en comfort prima samengaan. Voor alle kleding maakt het merk gebruik van fijne stoffen van een hoogwaardige kwaliteit, die voornamelijk bestaan uit de combinatie van katoen met polyester. Daarom voelen de stoffen van bijvoorbeeld de tracksuits, tees en hoodies met rits aan als een tweede huid. De pasvorm van elk lifestyle-item blijft eindeloos lang in shape en de mooie kleuren blijven zelfs na vele wasbeurten perfect behouden.

 

Conceptstores

Mensen die hun favoriete AB-kleding, schoenen en accessoires bij voorkeur vanuit hun luie stoel bestellen, kunnen terecht in de eigentijdse webshop. Bestellingen die je op werkdagen vóór 21.00 uur plaatst, worden de volgende dag al bezorgd. Iedere order wordt bovendien gratis aan je verzonden! Wil je de collectie in het echt bewonderen? Dan ben je aan het juiste adres in een van de conceptstores in het bruisende stadshart van Doetinchem of op het populaire vakantie-eiland Malta. Daar kun je je hart ophalen aan de complete collectie van het trendy label en ook vind je er veel limited items en andere musthaves. Het merk heeft in de AB-lifestyle sale natuurlijk ook vaak flinke kortingen. Houd de webshop en de Social Media dus goed in de gaten om jouw favoriete artikelen tegen extra aantrekkelijke prijzen te scoren.
Meer nieuws