Langstraat Vandaag

Het gezonde hart van uw organisatie

Woensdag 29 mei 2019 door redactie

Uw personeel is het hart van uw bedrijf en dat wilt u gezond houden. Hier komt veel bij kijken zoals het aannemen, opleiden en uit dienst laten treden van personeel. Daarbij wordt u als werkgever geconfronteerd met een toenemende hoeveelheid aan verplichtingen. Ook ontstaan genoeg uitdagingen op het gebied van de arbeidscontracten, productiviteit, verzuim of zelfs conflicten. Dergelijke personele vraagstukken verdienen oplossingen op maat. Daarvoor is een helder inzicht in uw bedrijf nodig. Die ontstaat door de werkwijze van Werkxe.

 

Waardevolle HR-scan

De HR-scan is in het leven geroepen om een snel en duidelijk beeld te geven van alle uitdagingen maar ook van alle sterktes van uw bedrijf. De scan licht hiervoor personeels-, arbeids- en ziekteverzuimregelingen, arbeidsovereenkomsten en ontslagregelingen door. Dit vanuit de jarenlange ervaring die de HR-adviseurs van Werkxe bij bedrijven met personeelsbestanden van tien tot tweeduizend medewerkers hebben opgedaan. Hun inzichten geeft aan het maatgerichte HR-advies meerwaarde voor zowel het management als de ondersteunende diensten.

 

Werkxe werkt

Werkxe vormt alle risico’s die u als werkgever loopt om tot kansen. Dit doet hij met behulp van passend personeelsadvies en extra creatieve out-of-the-box-oplossingen. Grote meerwaarde heeft ook de samenwerking met partners Xs2more Re-integratie en Preventix Arbodiensten. Met deze zusterorganisaties biedt Werkxe totale expertise op het gebied van ziekteverzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

 

Wat doet Werkxe voor u?

Voor alle personele vraagstukken biedt Werkxe unieke antwoorden. Maatgerichte oplossingen zijn bijvoorbeeld ondersteuning bij casuïstiek, het inzetten van ervaren HR-experts bij projecten en ondercapaciteit of het vervangen van een complete HR-afdeling. Hierbij hoort ook de overdracht van kennis en het zelfredzaam maken van uw organisatie met een eigen (digitale) omgeving. Werkxe helpt en adviseert zowel werkgevers als hun personeelsfunctionarissen.

 

Meer informatie over HR-advies en de HR-scan?

Vraagt u zich af wat de ervaren HR-specialisten voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over de precieze werking en meerwaarde van de HR-scan? Werkxe vertelt u graag meer vanuit zijn diepe passie voor het vak. Neem hiervoor vrijblijvend contact op. Bel, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Profiteer van de totale kennis en ervaring bij Werkxe en vraag een advies- en kennismakingsgesprek aan.
Meer nieuws