Langstraat Vandaag

Een sportieve vakantie in Frankrijk

Vrijdag 31 mei 2019 door redactie

Sporten en actief zijn doet u niet alleen thuis. Ook op vakantie wilt u in beweging blijven. Om in vorm te blijven, maar ook simpelweg om het interessant te houden. Zeker als u als gezin op vakantie gaat. Hiervoor is Frankrijk natuurlijk perfect. Met name de Dordogne, de rivier de Lot en de omgeving hieromheen. Kijk over de zonovergoten wijngaarden heen, bezoek de historische plaatsjes, burchten en kastelen en u waant zich god in Frankrijk.

 

Sportief eropuit in de Dordogne

Voor een sportieve vakantie in de Dordogne moet u een vakantiehuis huren bij FranceComfort. Dit is de ideale uitvalsbasis voor een actieve én comfortabele vakantie. Rondom de vakantieparken Domaine de Lanzac, Village des Cigales, Le Lac Bleu en Village de Montmarsis vindt u unieke natuur en cultuur. Wie wil er niet lekker wandelen, hardlopen of mountainbiken in de Dordogne? Ook heeft u genoeg te doen op het vakantiepark zelf: zwemmen, golfen, jeu-de-boulen, tennissen en tafeltennissen. Uw kinderen genieten van de verschillende speeltuinen en afwisselende animatie.

 

Toeristische activiteiten die u niet mag missen

Toeristische activiteiten in regio Dordogne-Lot zijn er in overvloed. Bezoek de dierentuin. Geniet van een boottocht over de Lot. Geniet van het uitzicht tijdens een ballonvaart. Verdiep u in wijn tijdens een wijnroute. Beleef de roofvogelshow. Maak een rit op de gerestaureerde stoomtrein "Le Truffadou" Martel. En bezoek zeker ook het wereldberoemde Le Cité de l'Espace, het grootste themapark voor de ruimtevaart en ruimtevaarttechniek. Voor uw kinderen is dit zeker een onvergetelijke beleving en voor uzelf ook razend interessant.

Bedwing de Lot

De Lot verdient speciale aandacht voor de actieve vakantievierder. De rivier de Lot is een diepliggende rivier, die wel 100 meter lager ligt dan de hoogvlakte. Deze rivier kunt u het best in alle rust met de kano of kajak varen. Want het landschap is adembenemend. Afwisselende uitzichten wisselen elkaar af in bijna iedere bocht. Stop onderweg voor een bezoekje aan de leuke dorpjes, bekijk de middeleeuwse burchten en drink iets op een terrasje. Of vaar een speciaal parcours op de uitgezette routes. Een meerdaagse tocht met tenten en matrassen is ook inspirerend. Korte tochtjes zijn ook mogelijk, dankzij services die u met de auto brengen en ophalen.

 

Meer informatie over  reserveren

Vanaf uw adres in Heusden of Waalwijk bereikt u in ongeveer 10 á 11 uur onze vakantieparken in de Dordogne. Uw vakantie start op het moment dat u in de auto stapt. Na een hopelijk voorspoedige reis komt u bij uw vakantiehuis aan. Hier zijn de bedden al voor u opgemaakt, zodat de ontspanning direct kan beginnen. Kijkt u ook al uit naar een sportieve vakantie? Er zijn nog steeds vakantiehuizen beschikbaar voor in juni en juli. Boek nu online of neem telefonisch contact op voor meer informatie. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0) 854 011 009.
Meer nieuws