Langstraat Vandaag

Een passende schoen voor iedereen

Dinsdag 9 maart 2021 door redactie

Veel mensen hebben meerdere paren schoenen in de kast maar dragen het liefst elke dag hetzelfde comfortabele paar. Anderen grijpen iedere dag naar een nieuw paar en coördineren hun schoenen met hun outfits en accessoires. Ben jij een van deze twee types of eigenlijk stiekem een beetje van allebei? Dan ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar de juiste balans tussen comfort en er modieus bijlopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer schoenen die er zowel goed uitzien als lekker lopen. Wij zetten ze graag voor je op een rijtje en vertellen waar je deze schoenen koopt!

 

Gun jezelf ultiem loopcomfort

Er zijn verschillende schoenmerken die zich specialiseren in het combineren van loopcomfort én een mooi uiterlijk. Een goed voorbeeld hiervan zijn Gabor schoenen. Deze schoenen worden gemaakt van hoge kwaliteit leer en zijn er in verschillende modellen: van stoere sneakers met felle print tot chique enkellaarsjes met hak. Een ander voorbeeld van een comfortabel schoenenmerk is Verhulst. De schoenen uit deze collectie variëren van makkelijke instappers tot hippe boots. Verhulst heeft speciale wijdtematen, waardoor de schoen niet alleen in de lengte, maar ook de in breedte extra goed past. Voor de heren is er het bekende Floris van Bommel. De veterschoenen van dit merk zijn de perfecte keuze voor op kantoor en het flexibele voetbed zorgt voor goede ondersteuning en een hoge mate van comfort. Deze en nog talloze andere merken zijn er voor iedereen die op zoek is naar mooie schoenen waar je de hele dag op kunt lopen.

 

Vakmanschap en schoenadvies

Wie op zoek is naar vakmanschap en schoenadvies is bij Meijerink Schoenen aan het juiste adres. Deze schoenenwinkel bestaat al 79 jaar en helpt je graag met het vinden van een passend paar schoenen. Naast de service in de fysieke winkel, helpt het team van Meijerink jou ook graag bij het online bestellen. De ervaren verkopers staan je telefonisch en per mail te woord, helpen met het vinden van een nieuw paar en geven advies bij klachten en specifieke wensen. Heb je hele smalle of juist brede voeten, dan is hier genoeg keuze en ook voor mensen met grote maten zoals damesmaat 44 of maat 49 voor heren zijn verschillende schoenen beschikbaar. Bekijk het aanbod online of neem contact met ons op voor schoenadvies en gun jezelf een nieuw paar schoenen.




Meer nieuws