Langstraat Vandaag

Dit najaar op vakantie met de hond? Huur het juiste vakantiehuis!

Woensdag 4 september 2019 door redactie

Je hond is een trouw gezinslid. Het liefst neem je hem overal mee naar toe. Wil je dit najaar nog op vakantie met de hond? Dan neem je je hond mee naar een vakantiepark in Zuid-Frankrijk. Hier staan vakantiehuizen die speciaal zijn gereserveerd voor baasjes die hun hond mee willen nemen op vakantie. Des te meer reden om zo’n vakantiehuis te reserveren. Je trouwe viervoeter mag gewoon mee naar binnen, uitrusten van een uitgebreide wandeling en genieten van de airconditioning. Want comfort mag ook voor de hond.

 

Welke vakantiepark in Frankrijk?

Het najaar is een aangename periode in Zuid-Frankrijk. Ook qua toerisme is het een stuk rustiger. Een prima tijd voor als je in alle rust vakantie wilt vieren en je hond mee wilt nemen. Het perfecte vakantiepark hiervoor is L’Espinet. Wij adviseren om alleen je hond mee te nemen als hij of zij ook gewend is aan een lange autorit. Als dit het geval is, geef je bij het huren van een vakantiehuis op dit vakantiepark aan dat je je hond mee wilt nemen en wij  zoeken een mooi vakantiehuis voor je uit. Op deze manier zijn vakantiegangers die liever niet in een vakantiehuis verblijven waar ook honden komen, verzekerd van een vakantiehuis waar geen hond in is geweest.

 

Wat is er te doen?

In de uitlopers van de majestueuze Pyreneeën ligt het vakantiepark vlakbij het gezellige plaatsje Quillan op slechts een uurtje rijden van de Middellandse zee. Tussen deze vakantiehuisjes liggen grote grasvelden waar genoeg ruimte is om met de hond te spelen. Met een hond op vakantie blijf je ook actief. Nog voor je ontbijt met croissantjes even je hond uitlaten? Dat is heerlijk als het nog koel is en de dag nog moet beginnen. Maar ook lange wandelingen zijn specialer: onbekende paadjes, natuurgebieden en plaatsjes zijn een genot om te verkennen met je hond. Grijp deze kans als je graag buiten het seizoen vakantie met je hond wilt vieren. Niet alleen zijn de temperaturen dan perfect, ook de huurprijzen liggen lager. Profiteer met je hond in het naseizoen of boek alvast voor het voorseizoen.

 

Belangrijk voor hondenbezitters

Ga je een vakantiehuis huren in Frankrijk en mag je hond mee? Denk dan goed na over alles wat er nodig is. Dit is belangrijk om te beginnen vanwege het klimaat. In Frankrijk is het immers veel warmer dan in Nederland. Je hond enkele minuten in de auto kan dan ook niet als je geen airconditioning hebt. Wel vind je in de gebieden rondom de vakantieparken in Frankrijk van FranceComfort genoeg fraaie natuur met plassen, meren en rivieren. Hierin kan je hond heerlijk afkoelen. Let wel op eventuele adders en teken.

 

 
Meer nieuws