Langstraat Vandaag

Alle schoolspullen voor de brugklas

Woensdag 1 mei 2019 door redactie

Het aanschaffen van de schoolspullen voor de brugklas is een bijzondere gelegenheid. Als hoogtepunt van het nieuwe schooljaar worden hier de keuzes gemaakt voor de rest van het jaar en de schoolcarrière. Het spreekt voor zich dat goede schoolspullen helpen, die zowel gebruiksvriendelijk, duurzaam en aantrekkelijk zijn voor jonge kinderen. Hiervoor biedt Stumpel als groothandel de modernste en stoerste schoolspullen. Van schriften en pennen tot en met etuis en schooltassen. Wat je hier ziet is wat er dit jaar gebruikt zal worden. Voordelig besteld en gratis verzonden vanaf 20 euro, de volgende dag bezorgd. Een goed begin is het halve werk.

 

Een geschikte schooltas

Alle belangrijke schoolspullen voor de brugklas worden bewaard in de schooltas. Het is dan ook goed om te investeren in een sterk product. Een fraaie tas waar je als kind trots op kunt zijn, en die prettig en sterk genoeg is om het hele jaar – of zelfs jarenlang – mee te gaan. In verschillende prijsklassen biedt Stumpel rugzakken, van merken zoals Global Bags, Lannoo, New Edition en Verhaak.

 

Goed gevulde etui

Voor die talloze verschillende lessen in de brugklas moet je de juiste hulpmiddelen hebben. Tijd dus om een etui te kopen en te vullen met benodigdheden voor al je vakken. Kies voor hoogwaardige producten, waarmee het hele schooljaar prettig gewerkt kan worden. Of het nu gaat om balpennen, potloden, Stabilo markeerstiften, kleurpotloden, correctievloeistof, gummen, plakband of een puntenslijper, geodriehoek, passer of liniaal.

Kies voor de juiste rekenmachine!

Natuurlijk zijn grafische rekenmachines tegenwoordig verkrijgbaar als app op de smartphone. Diverse apps bieden veelal uitgebreide functies voor de verschillende wiskundige vakken. Het lijkt een goed en betaalbaar alternatief voor de grafische rekenmachine. Maar hou in gedachte dat op veel examens de smartphone niet toegestaan is, om voor de hand liggende redenen. Op het centraal examen zijn specifieke modellen zelf verboden. Een echte grafische rekenmachine van Texas Instruments of Casio is dan toch de enige oplossing. Ook deze bestel je voordelig uit het uitgebreide aanbod van Stumpel.

 

Zorgvuldig met uw dure boeken

Dure woordenboeken, lesboeken en atlassen verkoop je weer graag door als deze niet meer worden gebruikt. Daarom is het belangrijk dat deze in uitstekende staat blijven. Door deze boeken te kaften blijven ze beschermd en in goede staat. Dit kaftpapier of kaftfolie bestel je in precies de juiste afmetingen, kleuren en hoeveelheden. Ken je ook de rekbare kaften van Dresz al? Deze hoef je niet te knippen en ze zijn zelfs te reinigen in de wasmachine!
Meer nieuws