Langstraat Vandaag

Aan de slag met steigerhout

Woensdag 13 mei 2020 door redactie

Steigerhout is is al jarenlang een populair materiaal voor meubelen met een unieke, robuuste uitstraling. Nu kun je die steigerhouten meubels natuurlijk kant-en-klaar kopen, maar waarom zou je er geen project van maken? Door het bewerkingsgemak en de stevigheid leent het zich uitstekend om er zelf mee aan de slag te gaan. Het Oosterhoutse bedrijf VanLonden daagt je uit om er je volgende thuiswerkproject van te maken.

Zelf aan de slag met steigerhout
Steeds meer mensen grijpen deze periode, waarin we massaal gedwongen thuis zitten, aan om hun woning een flinke kwaliteitsimpuls te geven. We trekken de schilder- of tuinbroek aan en gaan aan de slag. Zou het niet heerlijk zijn om na het volgende project te kunnen genieten van schitterende steigerhouten meubels, die je met je eigen handen gemaakt hebt?

Op zo’n twintig minuten rijden van het centrum van Waalwijk - in Oosterhout - vind je steigerhoutspecialist VanLonden. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor de uitvoer van jouw doe-het-zelf project met steigerhout. Van schitterende kwaliteit gebruikte planken, tot het juiste gereedschap of een professioneel systeem voor een authentieke schuifdeur.

Veel mensen kiezen ervoor om tuinmeubelen van steigerhout te maken, zoals een grote, robuuste tafel om - als het straks weer mag - met de hele familie van een zomerse barbecue te kunnen genieten. Of wat te denken van een mooie, open kast om te vullen met planten en kruiden? Wanneer je ervoor kiest om meubels voor buiten te maken, vergeet dan niet om het hout goed te behandelen. Hiervoor kun je bij het ophalen van jouw bestelling direct de juiste Nano-coating aanschaffen. Zo weet je zeker dat je nog lang kunt genieten van het resultaat van jouw arbeid.

Kindermeubelen van steigerhout
Weinig ruimte buiten voor een steigerhouten tuinset? Denk dan eens aan de kinderkamer. Die geef je een heel eigen karakter met een kinderbed van steigerhout: een verrijking voor het domein van je kind. Door de stevigheid van het hout zijn het bovendien de perfecte meubelen voor een kamer waar volop gespeeld en geleefd wordt.

Vraagt een bed net even wat te veel van jouw klusvaardigheden? Ga dan voor een kast, bureau of een robuuste speelgoedkist. Een heerlijk project om je samen met je kind op te storten, is het zelf maken van een poppenhuis. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil je jouw meubelen liever laten maken?
Heb je twee linkerhanden, of is klussen gewoon niet helemaal jouw ding? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de experts van VanLonden jouw pronkstuk te laten maken.

In de webshop vind je schitterende steigerhouten kinderbedden en talloze andere meubelen om de kinderkamer een makeover mee te geven. Zag jij jezelf al helemaal rond zo’n steigerhouten tuintafel zitten? Ook aan tafels voor buiten vind je een ruim aanbod. En als we dan toch aan het mijmeren zijn over heerlijk zwoele zomeravonden, stel jezelf dan ook meteen even voor dat je na die barbecue heerlijk onderuitgezakt op een steigerhouten hoekbank aan het uitbuiken bent.

Je ziet het: de mogelijkheden met het steigerhout van VanLonden zijn eindeloos. Je bent natuurlijk van harte welkom in de showroom, om zelf de pracht van steigerhouten meubelen eens te ervaren. Of om meteen de steigerhouten planken in te laden voor jouw volgende project.
Meer nieuws