Langstraat Vandaag

Win een mooi bedrag met Het Beste Idee van Waalwijk

Dinsdag 24 mei 2016 door redactie

Iedereen met een geweldig idee voor de straat, buurt, wijk of de hele gemeente Waalwijk kan veel geld winnen voor de uitvoering ervan. Dat kan door mee te doen aan de wedstrijd ‘Het Beste Idee van Waalwijk’. 

De wedstrijd draait om ideeën die zorgen dat wonen en werken in de gemeente Waalwijk de moeite waard blijft, nu en in de toekomst. Ideeën die maken dat iedereen, dus ook kwetsbare mensen, mee kan blijven doen. Het idee moet nieuw zijn voor Waalwijk, nog niet zijn gestart en moet goed zijn voor de lokale samenleving.

Presenteren
De gemeente Waalwijk roept iedereen, van vrijwilligers, organisaties en sociaal ondernemers tot individuele inwoners op om hun goede idee aan te melden. Twintig (groepjes) mensen krijgen de kans om op dinsdagavond 20 september hun idee in 5 minuten tijd te presenteren aan een panel onder leiding van wethouder Hans Brekelmans. Dat gebeurt in sporthal De Slagen in Waalwijk. 

Het panel beslist dezelfde avond wie de vijf winnaars zijn. Onder hen wordt maximaal 50.000 euro verdeeld. Deelnemers kunnen hun kans vergroten door hun idee op de Facebookpagina "Waalwijkactief" te plaatsen en zoveel mogelijk likes te verzamelen. Het aantal likes wordt door het panel meegenomen in de beslissing.

Meedoen? 
Aanmelden kan tot 12 september via www.waalwijk.nl/besteidee. Wie geen internet heeft, kan voor de aanmelding bellen met Margriet Rijnja op 0416 683563
 
Meer nieuws