Langstraat Vandaag

Welk sieraad geef jij met de feestdagen?

Vrijdag 14 december 2018 door redactie

December is het moment om je naasten te verrassen met een mooi geschenk. Een speciaal cadeautje op pakjesavond of onder de kerstboom. Sieraden doen het altijd goed. Maar er is zoveel te krijgen, Zo heb je de keuze uit sieraden met een robuust ontwerp maar er zijn ook fijn gedetailleerde sieraden. Er zijn armbanden, ringen, oorbellen, colliers en nog veel meer. Om te zorgen dat je cadeautje in de smaak valt, helpen we graag op weg bij het maken van de juiste keuze.

 

Buddha to Buddha is een populaire sieradenmerk met een groot assortiment aan sieraden. Het merk biedt verschillende lijnen zoals Ben, Refind Katja en Nathalie. Ze kunnen ook perfect met elkaar gecombineerd worden. Zo kun je dus je eigen persoonlijke sieradenset samenstellen.

 

Stoer, robuust en tijdloos

De stoere en strakke Batul-armband is dé armband waar het allemaal mee begon. Deze armband is weer helemaal terug en iets verfijnd maar zeker niet minder stoer en tijdloos. Ook is er een bijpassende ring. Is de Batul jou iets te grof? Er is nu zelfs een armband en ring in mini-uitvoering. De vernieuwde versie is dit keer voorzien van bakslot en een veiligheidsketting voor extra zekerheid. De lijnen Ben, Chain en Nathalie hebben een mooi afgerond design. In ieder lijn vind je verschillende soorten sieraden.

 

Fijn met oog voor detail

Als je liever een fijn sieraad wilt, is de Refined Katja collectie wellicht wat je zoekt. Alle items hebben een gedetailleerd en fijn ontwerp. In de Refined Chain Bangle vind je het beste van twee stijlen, Een fijne egale band die onderbroken wordt met een schakel sluiting. Van dit design is ook een ring. Wil je toch liever oorbellen geven? Dan biedt deze collectie ook veel moois, zoals de Katja Mix Silver oorringetjes.

.

 

Met andere materialen

Er zijn ook sieraden waarbij andere materialen aan de ontwerpen zijn toegevoegd zoals armbanden van leer met een zilveren sluiting of armbanden met Onyx edelstenen. Deze items gaan heel goed samen met de sterling zilver ontwerpen.

 

Voor de rest van je leven

De gehele collectie van Buddha to Buddha is met de handgemaakt en vervaardigd uit 925 sterling zilver of een combinatie van zilver, leder en beads. Aan ieder ontwerp en ieder detail is met precisie gewerkt en daarom is ieder item ook uniek. Sterling zilver is verhard zilver waardoor Buddha to Buddha sieraden je leven lang meegaan. Zorg net zoals de makers goed voor het sieraad. Laat uw sieraad niet in aanraking komen met schoonmaakmiddelen. Sporten met de sieraden om, raden we af. Berg uw nieuwe sieraad op in het bijgeleverde lederen tasje.

 

De nieuwste sieraden en de grootste collectie

De Buddha to Buddha story begon met de Chain-schakelarmband in 1997. Inmiddels bestaat de collectie uit meer dan 100 verschillende items. Kenmerkend voor Buddha to Buddha is dat is elk sieraad onder een bepaalde naam valt. In onze webshop vind je de nieuwste items en de grootste online collectie. Heb je meer hulp nodig bij het kiezen van een sieraad? Dan ben je ook van harte welkom in onze unieke cadeauwinkel Chikado gevestigd in Hoorn. Ons personeel staat voor je klaar om het perfecte cadeau uit te zoeken.
Meer nieuws