Langstraat Vandaag

Waalwijk zet vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers in het zonnetje

Vrijdag 22 april 2016 door redactie

Waalwijk Ontmoet viert dit jaar op zaterdag 8 oktober haar lustrum. Tijdens deze vijfde editie reikt de gemeente Waalwijk opnieuw prijzen uit aan vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers voor hun bijzondere prestaties. Waalwijkers kunnen er vanaf nu weer voordrachten voor doen.

De prijs is in 2011 in het leven geroepen door het gemeentebestuur om bijzondere prestaties onder de aandacht te brengen. Tijdens een feestelijke avond in het Mandemakers Stadion kunnen vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers in teamverband 350 euro of als individu 150 euro winnen.

Inschrijving voor voordrachten geopend
Wie voor de prijs in aanmerking komt, bepalen de inwoners van gemeente Waalwijk zelf. Iedere Waalwijker kan kandidaten voordragen. Dat kan door een formulier in te vullen op www.waalwijk.nl/waalwijkontmoet.

Er zijn zes categorieën: Beste Vrijwilligersprestatie Individueel, Beste Vrijwilligersprestatie Organisatie, Beste Sportprestatie Individueel, Beste Sportprestatie Team, Beste Cultuurprestatie individueel en Beste Cultuurprestatie groep. Wie iemand voordraagt, krijgt als dank daarvoor twee toegangskaarten voor de feestavond. Iemand aanmelden kan tot maandag 12 september 2016.

Jury
Medewerkers van de gemeente bekijken na 12 september alle voordrachten en selecteren per categorie drie genomineerden. Vervolgens bepaalt de jury onder leiding van burgemeester Nol Kleijngeld in iedere categorie een winnaar. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het feest Waalwijk Ontmoet op zaterdag 8 oktober.

Waalwijk Ontmoet
Waalwijk Ontmoet is een feest waar alle inwoners van Waalwijk elkaar kunnen ontmoeten.  In een feestelijk versierde Businessruimte en Rabo-Lounge treden die zaterdagavond van 19.30 tot 01.00 uur gerenommeerde artiesten op. De gemeente zorgt voor hapjes en drankjes. 
Meer nieuws