Langstraat Vandaag

Waalwijk Ontmoet zoekt lokaal zangtalent

Woensdag 24 juni 2015 door redactie

Waalwijk Ontmoet geeft lokaal zangtalent graag de ruimte op te treden tijdens de feestavond op zaterdag 10 oktober. Eén act staat al vast en dat zijn De Corona’s. Deze muziektheatergroep geeft Waalwijks talent de gelegenheid een kort gastoptreden te verzorgen.

Waalwijk Ontmoet is hét gemeentelijke evenement waarbij ‘toppers’ uit de culturele sector, de amateursportwereld en het vrijwilligerslegioen in het zonnetje worden gezet. Tijdens de feestavond in het RKC-stadion worden de winnaars, zowel individueel als groep, uit de drie categorieën bekendgemaakt. 

Iedereen kan een voordracht doen in één of meerdere categorieën. Degene die je voordraagt, moet een bijzondere prestatie in het seizoen 2014-2015 hebben geleverd. Denk aan een vrijwilliger die voor iedereen klaarstaat, een sportteam dat dit seizoen overtuigend kampioen is geworden of een groep die volle zalen heeft getrokken met een musical. Aanmelden is heel eenvoudig via www.waalwijk.nl/waalwijkontmoet en kan nog tot en met 12 juli. 

Waalwijks talent gezocht

Woon jij in de gemeente Waalwijk en kun je goed zingen? Wil je samen met De Corona’s optreden, meld je dan aan via waalwijkontmoet@waalwijk.nl. Omschrijf kort waarom jij een gastoptreden verdient en noem enkele favoriete liedjes in jouw repertoire. In overleg met de leden van De Corona’s kijken we dan wat mogelijk is. 
Meer nieuws