Langstraat Vandaag

De voordelen van Shopware 6!

Woensdag 30 december 2020 door redactie

De nieuwste tool op gebied van e-commerce en webwinkelhosting is hier! Shopware 6. Shopware 6 belooft haar klanten technische hoogstandjes en features waarmee elke webwinkel klaar is voor de toekomst. Maar wat bieden ze dan precies aan?

 

Techniek

 

Qua techniek heeft Shopware zich echt gefocust op minder complexiteit en juist meer flexibiliteit. Shopware is zo ontworpen dat externe systemen en functies makkelijk aan te sluiten op jouw webwinkel, denk hierbij aan bijvoorbeeld aan lokale POS-systemen maar ook als opkomende functies als voice commerce.

 

Marketing

 

Shopware staat bekend om extra tools en functies in eerdere versies, hier doen ze met Shopware 6 nog een schepje bovenop en presenteert ‘shopping experiences’. Hiermee kan je op een makkelijke wijze content en design op jouw website plaatsen via een drag and drop systeem. Het maakt hierbij niet uit wat voor content of wat voor apparaat je gebruikt. Hierbij is het systeem ontworpen op gebruiksvriendelijkheid, je hebt dus niet al te veel technische kennis nodig om het programma te gebruiken.
 

Overstappen 

Mocht je nu helemaal verkocht zijn en willen overstappen naar Shopware 6 dan kan dit. Het ligt aan de website hoe complex, of juist eenvoudig, dit zal zijn. Nou wil Shopware ontzettend graag flexibel zijn en doet er dan ook heel veel aan om de overstap zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Mocht je nog twijfelen en benieuwd zijn naar hoe het er dan precies uit kan zien voor jou en je klanten kan je deze demo website bezoeken.

 

Shopware is voor zowel de kleine als de grote ondernemer een mooie optie voor de webshopeigenaren die net wat meer willen dan een standaard webshop. De functies die het biedt zorgen voor een breed scala aan mogelijkheden en opties voor jouw website.
Meer nieuws