Langstraat Vandaag

Vergroot je professionele kwaliteit, verdiep je in het brein

Donderdag 27 september 2018 door redactie

Het is je vak om mensen te helpen. Je gaat tot het uiterste om de juiste diagnose te stellen en verandering in gang te zetten maar soms sta je met lege handen. Coaching, training, therapie: niets lijkt effect te hebben, laat staan op de lange termijn. Het voelt alsof je op een blokkade stuit. Hoe kun je dan nog helpen?

 

Blokkades zijn het gevolg van storingen in het onderbewuste. Als je die stoorzenders diep in het brein in kaart weet te brengen, kun je de oorzaak van onverklaarbare klachten voorgoed wegnemen. Progressive Mental Alignment is ontwikkeld om mentale storingen op te sporen en te verhelpen. Door deze wetenschappelijke methode nauwgezet te volgen en de juiste vragen te stellen, is het mogelijk om de oorzaak van onverklaarbare klachten en gedragingen te achterhalen en voorgoed weg te nemen. PMA is een krachtig instrument voor de behandeling van psychische en lichamelijke klachten en levert zonder terugval het beste en snelste resultaat.

 

Klachten blijvend de baas
Progressive Mental Alignment helpt je om klachten bij de bron aan te pakken. Waar andere methodes gericht zijn op het bestrijden of onderdrukken van symptomen neem je met PMA de oorzaak van onverklaarbare klachten en psychische aandoeningen voor altijd weg. De kracht van de methode ligt besloten in begrip van het brein. Als je weet hoe het daarboven werkt en je bewust met het onderbewuste om leert gaan, ben je de meeste klachten blijvend de baas. PMA is een unieke vraagtechniek waarmee je de innerlijke macht in jezelf en anderen activeert. En het mooie is, iedereen kan het leren. Als je een nieuwe wending wilt geven aan jouw manier van werken, kun je met een Progressive Mental Alignment alle kanten op.

Geweldige tool
Voor trainers, counselors, coaches en therapeuten is Progressive Mental Alignment een geweldige tool met onvoorstelbare mogelijkheden. PMA helpt professionals om beter te worden in hun vak. Ze zetten door PMA mensen op het goede spoor en verbeteren hun leven merkbaar en blijvend. Welke doelen je ook nastreeft - een betere gezondheid, stabielere relaties en emoties, professionele groei of duurzame zelfontwikkeling -, met PMA heb je de oplossing in handen. Als je leert hoe je de stoorzenders in het onderbewuste onder controle krijgt, staat niets je meer in de weg om beter te worden.
 

Praat eens met een coach
Ben je benieuwd hoe PMA bijdraagt aan jouw persoonlijke en professionele groei en wil je de mogelijkheden van PMA bespreken, praat dan eens vrijblijvend met een van de vele PMA-coaches. De makkelijkste manier is online. Via Skype maak je kennis met PMA in je eigen tijd en omgeving. Zonder reistijd en kosten en met alle rust om de sessie na afloop rustig te laten bezinken. Kom je beter tot je recht in een één-op-één-gesprek, dan vind je via pmaminded.nl ook een PMA-coach in de buurt.

 

Zelf ontdekken
Progressive Mental Alignment zelf ontdekken kan natuurlijk ook. Op de website van PMA Institute vind je veel informatie. Ook is er het boek Innerlijke Macht waarin je op een inspirerende ontdekkingsreis gaat door je eigen hoofd. Als je wilt weten hoe je de inzichten uit dit boek effectief kunt inzetten in je eigen praktijk, kom dan naar een van de vele PMA-lezingen die verspreid door het land gegeven worden of schrijf je in voor een workshop of een training. Stap voor stap kom je verder, stap voor stap word je een betere professional.


 
Meer nieuws