Langstraat Vandaag

Verdachte van poging doodslag aangehouden

Maandag 29 juni 2015 door redactie

De politie hield zondagavond 28 juni iets na achten bij zijn woning een 48-jarige man uit Drunen aan. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag dan wel zware mishandeling van een 38-jarige medewerker van een horecazaak aan de Akker in Vlijmen.

De verdachte zou eerder op de avond als gevolg van een zakelijk geschil boos zijn geworden. In de horecazaak richtte hij zijn woede op een collega en bedreigde deze met de dood. Daarbij zou hij met twee messen hebben lopen zwaaien en steekbewegingen hebben gemaakt richting het slachtoffer. Het 38-jarige personeelslid raakte hierdoor gewond aan zijn hand. De dader verliet na het steekincident de horecazaak. Het slachtoffer moest zich aan zijn verwonding laten behandelen in het ziekenhuis.

De politie werd kort na het incident op de hoogte gesteld en nam verklaringen op van getuigen. De verdachte werd niet lang daarna bij zijn woning aangehouden en is inmiddels in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van het steekincident.

Foto: 112vandaag.nl
Meer nieuws