Langstraat Vandaag

Traprenovatie: de metamorfose voor iedere trap

Maandag 18 december 2017 door redactie

Een geschilderde trap heeft om de zoveel tijd een schilderbeurt nodig. En een gestoffeerde trap moet je regelmatig stofzuigen. Ben je het schilderen zat of uitgekeken op de gestoffeerde trap? Kies dan voor traprenovatie. Door te kiezen voor traprenovatie hoef je niet meer te schilderen of te stofferen en ben je ook nog eens in één dag klaar.  Wie wil nu niet een trap die lang meegaat en onderhoudsarm is en bestand tegen slijtage? Wij van Stairz.nl zijn gespecialiseerd in traprenovatie. Wij vertellen je graag alles over een onderhoudsarme en duurzame trap.

                                                                                                                                                                                                                    

Steeds weer nieuwe trends

De ontwikkelingen op het gebied van traprenovaties staan niet stil. Elk jaar komen er nieuwe kleuren, materialen en opties bij. Wij bieden diverse collecties aan waar je uit kunt kiezen. In een klassieke woonstijl passen onze klassieke overzettreden goed. Ook als je meer warmte en sfeer in jouw woning wilt brengen, zijn onze klassieke prints een uitstekende keuze. Ga je liever voor een trendy dessin? Dan vind je in onze moderne collectie dessins als noten of beton grijs. Ook een eiken traprenovatie kan heel goed in een eigentijds interieur.

 

Geluiddempend

Stairz is gespecialiseerd in het renoveren van alle soorten trappen met het unieke trede-over-trede systeem. Onze overzettreden zijn gemaakt van hoogwaardig laminaat dat voorzien is van een slijtvaste toplaag. De toplaag is tevens geluiddempend. Dit komt door de verlijming met PU bruislijm. Er komt een flexibele laag tussen de trap en de overzettrede waardoor loopgeluid wordt gedempt. De trap kan verder aangekleed worden door de zijkanten (wangen) te bekleden of door het aanbrengen van een trapleuning en led-verlichting.

 

Passende oplossing voor iedere trap

Traprenovatie bezorgt je een mooie trap voor jaren want de slijtvaste toplaag geeft de trap een lange levensduur. Voor iedere trap is er een oplossing. Of je nu een open trap, een wenteltrap, een dichte trap of een spiltrap hebt, Stairz weet er wel raad mee. De dichte en de open trap worden het meest gerenoveerd. Hoe pakken wij dit aan? Bij een dichte trap plaatsen wij zogenoemde overzettreden over de bestaande trap. Bij een traprenovatie van een dichte trap is het ook mogelijk om de zijkanten opnieuw te bekleden. Ook een open traprenovatie is voor ons geen enkel probleem. Bij een renovatie van een open trap kun je kiezen uit een enkelzijdige renovatie of voor een totale renovatie. Voor welk type renovatie je ook kiest, wij zijn in één dag klaar. De trap wordt in keurige staat opgeleverd en jij kunt gaan genieten van een duurzame en onderhoudsarme trap.

 

Renovaties door heel Nederland

Waar je ook woont of welke trap je ook hebt, een traprenovatie door Stairz is altijd dichtbij. Wij zijn gevestigd in Lisse maar onze specialisten werken verspreid door het het land dus ook bij jou in Heusden of Waalwijk. Tijdens een kenningsmakingsgesprek kan je een keuze maken uit de meegebrachte voorbeelden en ontvang je meteen een passende aanbieding. Zo heb je direct inzicht in de kosten. 
Meer nieuws