Langstraat Vandaag

Stimuleer de juiste werking van klimaattechniek met vakkundig onderhoud

Woensdag 25 november 2020 door redactie

Een stabiel binnenklimaat en gezonde lucht zijn belangrijk voor het welzijn van personen in gebouwen. Deze aspecten zijn ook van belang om de productiviteit van medewerkers te stimuleren. Maar in Nederland heerst een wisselend klimaat waarbij ieder seizoen eigen kenmerken heeft. De luchtvochtigheid en de temperatuur kunnen sterk verschillen. Op duurzame wijze realiseert 123 koeltechniek & klimaatbeheersing een aangenaam binnenklimaat voor particulieren en bedrijven. Deze specialist is actief op het gebied van airconditioning, koeltechniek, ventilatiesystemen en warmtepompen. Omdat de juiste werking van klimaattechniek afhangt van installaties die naar behoren functioneren, zijn de vakkundige monteurs tevens gespecialiseerd in het voorkomen van storingen met periodiek onderhoud.

 

Praktische totaaloplossingen

Op basis van onderhoudscontracten wordt door de gecertificeerde monteurs van 123 koeltechniek & klimaatbeheersing preventief onderhoud verricht. Want om welke klimaattechnische installatie het ook gaat, vakkundig onderhoud is essentieel. Het onderhoud wordt afgestemd op de wensen van de klant en de situatie in het betreffende gebouw. De specialist dankt zijn goede naam aan de praktische totaaloplossingen, optimaal rekening houdend met de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Wanneer u een contract afsluit, ervaart u uiteenlopende voordelen. U komt bijvoorbeeld nooit voor verrassingen te staan met alle vervelende gevolgen van dien. Maar ook goed onderhouden installaties van hoogwaardige kwaliteit kunnen ooit storingen ondervinden. Mochten die zich voordoen, dat staat er 24/7 een servicemonteur klaar. Die heeft verstand van zowel koel- en vriesinstallaties als industriële klimaattechniek

 

Vakkundig onderhoud

Er gelden wettelijke verplichtingen op het gebied van hygiëne, milieu, energie en veiligheid, voor koel-, vries- en klimaatinstallaties. Ook de wettelijke keuringsplicht conform de Europese Energy Performance of Buildings Directive (EPBD) speelt een rol. Als eindgebruiker of eigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor het laten uitvoeren van (her)keuringen. Ook op dit vlak is 123 koeltechniek & klimaatbeheersing u graag van dienst. Bijvoorbeeld door de aanvraag voor u te verzorgen, uw installaties vakkundig te onderhouden en voor u bij te houden wanneer de (her)keuring is vereist.

 
Meer nieuws