Langstraat Vandaag

Spullen die je nodig hebt voor zomervakantie

Maandag 14 september 2020 door redactie

Wanneer je bijna op zomervakantie gaat bedenk je je ineens: wat moet ik in hemelsnaam allemaal meenemen?! Maak je in dat geval geen zorgen, je bent niet de eerste en ook zeker niet de laatste die voor deze uitdaging komt te staan. Inpakken voor vakantie is altijd lastig en de kans dat je minstens één ding gaat vergeten is heel groot, maar je hoeft je ook weer geen gigantische zorgen te maken om het vergeten van bepaalde spullen. Zolang je je paspoort mee hebt komt alles altijd goed. Om je een handje op weg te helpen hebben we een aantal dingen opgeschreven die je in ieder geval niet moet vergeten, dus lees gauw door en leg deze spullen alvast klaar!

Slippers

Je oude vertrouwde Havaianas of andere badslippers mogen natuurlijk niet ontbreken wanneer jij naar dat mooie, zonnige oord gaat over een paar dagen! Zorg ervoor dat je altijd slippers meeneemt op vakantie. Zo heb je aan het einde van een lange dag iets om aan je voeten te doen bijvoorbeeld! Bovendien zorg je er zo voor dat je je voeten niet verbrandt aan het hete zand op het strand.

Badhanddoek

Met jouw badhanddoek maak je van ieder plekje in de natuur een heerlijk fijne locatie om van je rust en vrijheid te genieten. Zeker wanneer je gaat zwemmen is de badhanddoek onontbeerlijk. Je kunt er dan op liggen en opdrogen, maar ook jezelf afdrogen wanneer je net uit het water komt en er bijvoorbeeld toch net een fris windje is gaan waaien.

Zonnebril

Op veel zomervakantiebestemmingen is het ontzettend zonnig. Daar kies je je bestemming natuurlijk meestal ook op uit. Het is dan wel handig als jij je zonnebril bij je hebt. Zo kun je op je gemakje van de zon genieten, zonder dat je telkens je ogen moet dichtknijpen omdat deze te fel is en in je ogen schijnt.

Zonnebrand

Je wilt natuurlijk niet verbranden op vakantie. Met zonnebrand voorkom je dit. Helaas is zonnebrand op vakantiebestemmingen vaak extra duur. Koop het dus wanneer je nog in Nederland bent, bij voorkeur bij een winkel die een mooie korting aanbiedt. Zo betaal je niet teveel en weet je toch zeker dat je je op je vakantie

Je toilettas

Op vakantie is alles even anders, maar het is fijn wanneer de inhoud van je toilettas nog ongeveer hetzelfde is zoals je thuis ook gewend bent. Vul deze dus met de spullen die je graag mee wilt nemen!
Meer nieuws