Langstraat Vandaag

Politie zoekt getuigen poging straatroof Vlijmen

Woensdag 16 september 2015 door redactie

Vlijmen - De politie zoekt getuigen van een poging straatroof op zaterdagochtend 12 september 2015 in Vlijmen. In het bijzonder wil de politie in contact komen met een bestuurder/bestuurster van een auto die ten tijde van het incident passeerde.

Een 61-jarige man uit Vlijmen werd in de vroege ochtend van zaterdag 12 september op de Savornin Lohmanlaan in Vlijmen aangevallen door een onbekende persoon. Het slachtoffer liet rond 1.00 uur zijn hond uit toen hij uit het niets door een man werd geduwd, geschopt en geslagen. De man viel hierdoor op de grond. Ook werd zijn kleding doorzocht. Er werden geen spullen weggenomen. Het slachtoffer liep diverse schaafwonden en pijnlijke ribben op. Het signalement van de dader bleek overeen te komen met een verdachte die eerder die ochtend werd aangehouden voor een insluiping in een woning in Vlijmen. Deze 30-jarige man zit nog steeds vast voor verder onderzoek.

Getuigen gezocht

Het is voor het politieonderzoek van belang dat de recherche in contact komt met getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord, dat in relatie gebracht kan worden tot deze zaak. Hebt u aanvullende informatie, neem dan contact met ons op. In het bijzonder is de politie op zoek naar een bestuurder of bestuurster van een auto die passeerde rond het tijdstip van het incident. Het slachtoffer zou geprobeerd hebben om de persoon, die de passerende auto bestuurde, via gebaren duidelijk te maken dat hij zojuist was aangevallen. Echter dit mislukte. Het slachtoffer geeft een omschrijving van een grote donkerkleurige auto, mogelijk een stationcar. Herkent u zichzelf hierin of weet u wie deze auto bestuurde? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melding doen kan uiteraard ook. Bel dan 0800-7000.
Meer nieuws