Langstraat Vandaag

Opening multi disciplinair gezondheidscentrum FysioCompany t Station

Donderdag 16 maart 2017 door redactie

Waar de praktijk al ruim 25 jaar aan de Julianastraat werd gehouden door het echtpaar Pelser is er een nieuw onderkomen gevonden in de Stationsstraat. Voor de bezoekers van de praktijk was het al bekend; vanaf afgelopen december is de fysiotherapiepraktijk van Dimitri Vugts, Riëtte van Beerendonk en Lourens Hoeksma verhuisd. Daarmee is ook de naam veranderd. Voortaan gaat de praktijk door het leven als FysioCompany ’t Station.

Met de verhuizing is er heel wat ruimte bij gekomen voor het zestallig team, waardoor er naast de fysiotherapie en de specialisaties zoals, kinder- , manuele, geriatrische en oedeem fysiotherapie ook voldoende ruimte overblijft voor andere disciplines.Sinds januari zijn er huidtherapeuten, osteopaten, ergotherapeute, kinderergotherapeute, podotherapeut en fitness bij gekomen. Door de korte lijntjes is het makkelijker voor mensen om bij andere specialisten te komen om de juiste zorg te verkrijgen.

Naast de 6 behandelkamers is er achter in het pand een luxe oefenzaal met de nieuwste fitness apparatuur. “ Heerlijk licht en ruim vooral en dat geeft een goed gevoel" aldus Ellen Volk client. Daarnaast zijn er op het terrein ook nog parkeerplaatsen voor de bezoekers.

De praktijk heeft ook een dependance in het tegenover liggende verzorgingshuis de Zandley, deze locatie blijft in de middag gewoon open voor behandelingen.

Tijdens de open dag op zondag 19 maart bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen.
Meer nieuws