Langstraat Vandaag

Ook dit jaar weer de Santa Run in Waalwijk

Woensdag 2 december 2015 door redactie

Waalwijk - Op zondag 13 december vindt weer de Santa Run in Waalwijk plaats. Duizenden deelnemers leggen verkleed als kerstman een drie kilometer lang parcours af door het centrum van Waalwijk. De opbrengst van deze dag gaat naar elf goede doelen uit de regio. 

De aftrap van de feestelijkheden op 13 december wordt om 13:00 uur gegeven met muziek en spektakel. Om 15:10 uur begint voor iedereen bij het hoofdpodium de warming up. In het centrum is het de hele dag door feest. Er is van alles te beleven voor jong en oud. De Santa Run Waalwijk is dit jaar geheel LIVE te volgen op Radio FM 106.8 en op televisie op Ziggo kanaal 42. Kijk ook op het internet naar de Santa Run Waalwijk via www.langstraatmedia.nl.

Om 15:30 uur wordt op het Raadhuisplein het startschot gegeven voor de Santa Run Waalwijk. Vanaf dat moment kleuren de straten van Waalwijk rood. De straten in Waalwijk worden gevuld met wandelende, rennende en huppelende kerstmannen en –vrouwen. Na afloop van de Santa Run zal op het hoofdpodium de cheques overhandigd worden aan de elf goede doelen. Na deze overhandiging zal de dag feestelijk worden afgesloten.

Tijdens de Santa Run Waalwijk zijn weer veel mooie prijzen te winnen. Er zijn onder andere cadeaus beschikbaar voor de snelste kerstman en de best geklede kerstvrouw. Het loont dus om goed voorbereid naar het evenement te komen.

Inschrijven voor de Santa Run kan op waalwijk.rotarysantarun.nl, bij Intersport Waalwijk of bij één van de elf goede doelen. De inschrijfkosten bedragen €10,00. Voor dit bedrag steun je één van de elf goede doelen en ontvang je een kerstmannenpak, een startnummer, een medaille en natuurlijk een hoop plezier.
Meer nieuws