Langstraat Vandaag

Ontdek uw vakantiehuis voor deze zomer

Zondag 6 januari 2019 door redactie

Ontdek uw vakantiehuis voor deze zomer

Uw vakantiehuis reserveren geeft u energie voor het nieuwe jaar. Dit kunt u nu zeker goed gebruiken. U heeft het immers druk. En januari, februari, maart en april staan nu niet bepaald bekend om zon, licht en warmte. In deze maanden verwent u uzelf met de gedachte aan uw heerlijke vakantiehuis in Frankrijk. Dat doet u goed. Goede reden dus om een vakantiehuis te boeken.

Waar ligt uw vakantiehuis?

Voor de meer luxe vakantievierders uit België is Poitou-Charentes een logische bestemming. Deze regio in West-Frankrijk kenmerkt zich door zijn veelzijdige cultuur en natuur. Uitgestrekte zandstranden, duinen, bossen en fascinerende steden, dorpen en plaatsjes wisselen elkaar af. Hier vindt u verschillende vakantieparken met volop faciliteiten:

Domaine Les Forges - Bois Senis

Een exclusief vakantiepark met alle faciliteiten, autovrij en speciaal geschikt voor zowel jonge gezinnen als senioren. De luxe is maximaal dankzij uitstekende wifi, speeltuinen, zwembaden en andere faciliteiten. Deze omgeving is gemaakt voor zon, strand, cultuur, lekker eten en ontspanning.

L'Aveneau - Vieille Vigne in Les Forges

Trekt u uw baantjes liever in uw eigen privézwembad? Ontspant u graag in een zonnig maar moderaat klimaat? Geniet u graag van de omgeving, natuur, cultuur en bijzondere regionale gerechten en dranken? Dan denkt u aan het exclusieve en ruim opgezette luxeresort L'Aveneau - Vieille Vigne.

Bourg Est - Vigelière

Een meer kleinschalig en besloten vakantiepark is Bourg Est – Vigelière. Hier komt u tot rust in uw extra luxe vakantievilla, eventueel met uw eigen privézwembad en prachtige uitzichten over de ligweide, tennisbaan en golfbaan.

Languedoc

Niet gelegen in Poitou-Charentes, is het bijzondere vakantiepark l’Espinet in Languedoc toch het noemen waard. Dit vakantiepark en de regio staan bekend om het indrukwekkende landschap, vlak aan de voet van de Pyreneeën.

Vroeg reserveren is voordelig

Vroeg uw vakantiehuis reserveren is verstandig. Niet alleen omdat u het mooiste vakantiehuis wilt bemachtigen, maar ook omdat dit extra voordelig is? Vakantieparken trekken graag vroeg in het jaar hun gasten, met significante kortingen. Denk aan stapelkortingen, die oplopen tot wel 30%. Verblijfskortingen voor een tweede en derde week zijn ook de moeite waard. Zeker als u hierbij ook al 10% extra optelt bij het gebruik van een vroegboek-korting.
Meer nieuws