Langstraat Vandaag

Ongenode gasten op feestje na Facebook melding

Maandag 29 juni 2015 door redactie

In de wijk Vrijhoeve (Sprang-Capelle) was het vannacht onrustig toen rond de 50 niet uitgenodigde jongeren meenden naar een feestje te gaan. Degene die het feestje gaf had dit op Facebook gedeeld.

Agenten troffen na een melding een grote groep jongeren aan. Overal lagen en stonden fietsen midden op straat tegen auto's en in bosjes. Een getuige uit de buurt gaf aan dat het de brandgang bij haar huis vol stond met agressieve jongeren. Er werd gevochten en met bierflessen vuurwerk en rookbommen gegooid. Er zouden jongeren hebben gestaan met messen en knuppels.

Nadat de agenten de jongeren hadden weggestuurd bleek er een feestje te zijn geweest in de straat waar zij op af waren gekomen. Degene die het feest gaf had dit op Facebook gezet. De ongenode jongeren uit o.a. Waalwijk en Tilburg waren daar al rond 21.00 uur op af gekomen. Ze probeerde steeds binnen te komen ook al werd hen de toegang geweigerd en gevraagd te vertrekken. Een deel van de jongeren heeft agressief gereageerd en vernielingen gepleegd. Een meisje dat ze vroeg te vertrekken is geslagen. Ook vernielde een 16-jarige jongen een auto en is daarvoor aangehouden.
Meer nieuws