Langstraat Vandaag

Oktoberfest Elshout 2023: Drie dagen gezelligheid!

Zaterdag 16 september 2023 door redactie

Elshout maakt zich klaar om de bierpullen te heffen en de lederhosen aan te trekken, want het jaarlijkse Oktoberfest Elshout staat weer voor de deur. Dit jaar belooft het evenement nog groter en beter te zijn dan ooit tevoren, met een gloednieuwe toevoeging aan het programma en een indrukwekkende line-up van artiesten.

De festiviteiten beginnen op vrijdag 20 oktober met een primeur voor Oktoberfest Elshout: de bedrijvenavond. Bedrijven hebben de kans om samen met collega's te genieten van een gezellige vrijdagmiddagborrel. Tafels kunnen gereserveerd worden voor deze exclusieve avond, waarbij elke tafel goed is voor 8 toegangskaarten en onbeperkt eten en drinken. Dit belooft een geweldige start van het weekend te worden.

Op zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober gaat het feest verder. De feesttent aan de Dekkerseweg opent op zaterdag om 19:30 uur en blijft bruisen tot 01:00 uur. Op zondag ben je van harte welkom vanaf 14:30 uur tot 22:00 uur. De kaartverkoop voor deze dagen is al begonnen, dus zorg ervoor dat je je kaarten snel bemachtigt voor dit onvergetelijke evenement.

Oktoberfest Elshout biedt een spectaculaire line-up van artiesten die de feeststemming naar een hoger niveau tillen. Geniet van o.a. Otto Wunderbar, Papa Lauda, De Wielanders, Dennis Beso, Tommy Santo, en Anita's Schlagerparade. Ze zullen ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven zitten.

Oktoberfest Elshout is het perfecte moment om je dirndl of lederhosen uit de kast te halen en je onder te dompelen in de Beierse sfeer. Dus, verzamel je vrienden, familie en buren en kom naar de feesttent voor een weekend vol plezier, lachen en natuurlijk heerlijk bier. Reserveer nu je tafel voor de bedrijvenavond of koop je kaarten voor de zaterdag en zondag en bereid je voor op een onvergetelijk weekend vol gezelligheid.
Meer nieuws