Langstraat Vandaag

Nieuw: Wolters Osteopathie in Waalwijk en Hank

Zondag 7 januari 2024 door redactie

Even voorstellen: Mijn naam is Jeroen Wolters en ik ben de eigenaar van Wolters Osteopathie in Waalwijk en Hank. Middels deze weg wil ik graag zo veel mogelijk mensen helpen met hun (onbegrepen) klachten.

In de medische wereld is het bekend dat spieren, gewrichten en zenuwen klachten kunnen veroorzaken. Maar het lichaam bestaat uit meer dan alleen spieren, gewrichten en zenuwen. Bij Wolters Osteopathie wordt ook gekeken naar bloedvaten, organen en hun bindweefsels en de verschillende systemen in het lichaam zoals bijvoorbeeld het immuunsysteem. Kort gezegd staat dus het hele lichaam centraal tijdens mijn behandelingen.

Wolters Osteopathie is sinds september 2023 gevestigd in Waalwijk en Hank en breidt binnenkort uit vanwege de grote vraag aan kennis over gezondheidsklachten.

Alles in het lichaam beweegt en kan potentieel (pijn)klachten veroorzaken. Wanneer iemand last heeft van zijn of haar hart, dan weten we dat dat klachten kan geven in zijn of haar linkerarm. Waarom kan een darm dan niet bijvoorbeeld rugklachten geven, of een blaas beenklachten?

Met deze benadering verschilt Wolters Osteopathie ten opzichte van andere therapievormen en kan het een mooie aanvulling geven op de rest van de gezondheidszorg. Voornamelijk kan ik een uitkomst bieden bij ‘onbegrepen’ klachten waar de reguliere zorg geen aantoonbare oorzaak voor kan vinden. Afsluitend ben ik van mening dat u altijd binnen één tot drie behandelingen resultaat mag verwachten, wanneer de oorzaak behandeld wordt zou dit moeten resulteren in minder klachten.

Kort samengevat: Osteopathie is een geneeswijze die middels manuele handelingen de gezondheid van de patiënt wil optimaliseren. Hierbij wordt enkel gekeken naar de balans tussen alle anatomische structuren in het lichaam zonder het gebruik van apparaten of medicijnen.

Heeft u vragen, wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie omtrent Wolters Osteopathie? Neem gerust contact op via de telefoon, WhatsApp, mail of bezoek de website.
Meer nieuws