Langstraat Vandaag

Meld je aan voor de Dag van de Mantelzorg

Woensdag 21 oktober 2015 door redactie

Waalwijk viert ‘Dag van de Mantelzorg’ op 10 november 2015 bij SCC Den Bolder aan de Schoolstraat 19 in Waspik. Dit jaar is het thema: ‘laat je zien!’. In de hoofdrol staan de inwoners die zorgen voor een ander en die erkenning verdienen voor het werk dat zij dag in dag uit doen voor iemand die dat hard nodig heeft (dit is dus geen vrijwilligerswerk). De feestelijke dag wordt geopend door wethouder Ronald Bakker.

Verwendag
De Dag van de Mantelzorg is een verwendag voor alle mantelzorgers en staat in het teken van ontspanning. Naast verschillende workshops zoals creatief met chocolade, bloemsierkunst en mindfulness krijgen de mantelzorgers een lunch aangeboden.   

 

Aanmelden
De Waalwijkse Dag van de Mantelzorg vindt plaats op 10 november 2015 van 9.30 uur tot 14.30 uur 2015 bij SCC Den Bolder aan de Schoolstraat 19 in Waspik. Geïnteresseerden kunnen zich tot 6 november aanmelden via info@exfam.nl, hier graag twee workshops naar keuze aangeven. Deelname is gratis. Meer informatie vindt u op www.waalwijk.nl/mantelzorg.
 
Meer nieuws