Langstraat Vandaag

Man uit Waalwijk bedreigt gezin in Kaatsheuvel

Dinsdag 28 juni 2016 door redactie

Kaatsheuvel - Een man uit Waalwijk bedreigde maandagavond 27 juni rond 23.00 uur een gezin in Kaatsheuvel. Hij werd aangehouden.

Na een melding van bedreiging met een vuurwapen reden meerdere eenheden van de politie naar Kaatsheuvel. Op het adres waar de melding van kwam, waren meerdere personen aanwezig van een gezin. Eén van hen verklaarde dat hij bedreigd was toen hij uit zijn auto stapte door de verdachte. De aanleiding van het conflict ging mogelijk om geld. Het slachtoffer wist zijn huis in te vluchten. Rond 23.00 uur kwam de verdachte naar het huis waar de ruzie escaleerde en leidde tot een gevecht tussen de twee mannen. Daarna liep de verdachte naar zijn auto. Hij kwam terug met een vuurwapen waarmee hij het gezin bedreigde. Daarna vertrok hij weer. 

Agenten reden naar een huis in Sprang-Capelle waar de verdachte zich schuilhield. In overleg met de hulp officier gingen de agenten naar binnen. Daar is geen vuurwapen gevonden, maar wel een stroomstootwapen. Dit is in beslag genomen. De verdachte is aangehouden voor bedreiging en wapenbezit en ingesloten in het cellencomplex. De politie is een onderzoek gestart.
Meer nieuws