Langstraat Vandaag

Lionsclub Drunen-Langstraat organiseert benefietfilmavond in de Leest

Dinsdag 20 oktober 2015 door redactie

In theater de Leest zal op vrijdag 6 november a.s. een Benefietfilm worden vertoond, namelijk de nieuwe James Bond film SPECTRE. De film wordt het langste avontuur van de Britse spion ooit. De Britse media melden dat de film 148 minuten duurt. De vorige recordhouder was Casino Royale uit 2006. Daarnaast is Nederland één van de eerste landen waar SPECTRE te zien is. Dus pak je kans en steun daarmee ook het goede doel!

De Benefietfilmavond wordt georganiseerd door de Lionsclub Drunen-Langstraat in nauwe samenwerking met de Leest. Het bedrag dat extra wordt betaald, namelijk € 4 bovenop de normale entreeprijs van € 8,50 komt volledig ten goede aan Stichting Leergeld. Deze Stichting regelt dat kinderen mee op schoolreis kunnen, aan een sport kunnen gaan doen of een instrument kunnen gaan spelen als de ouders dit niet kunnen betalen.

 

Over de film

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre.

Cast: Daniel Craig, Monica Bellucci, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Léa Seydoux, David Bautista, Andrew Scott | Regie: Sam Mendes

Genre: actie/avontuur.

Kaartenverkoop via: www.deleest.nl

Locatie: theater de Leest in Waalwijk

Aanvang: 21.15 uur
Kosten: 12,50 euro per kaartje
Meer nieuws