Langstraat Vandaag

Kom kunst maken als de leraren staken bij De Aleph

Vrijdag 30 maart 2018 door redactie

Op vrijdag 13 April leggen de leraren van de basisscholen hun werk een dag neer om te gaan staken. De Aleph biedt die dag een kunstzinnig alternatief voor die kinderen die niets liever doen dan creatief bezig zijn. Nieuw op deze dag is dat er een speciaal programma voor kleuters is gemaakt. Tijdens de Kunst-Dropping ga je een hele dag met kunstvakdocenten aan de slag op het gebied van dans, theater, muziek en beeldende vorming zoals ruimtelijk werk, tekenen en schilderen. Je volgt de workshops in kleinere groepen, alleen in de pauze's kom je met alle kinderen bij elkaar. Even de praktische zaken op een rijtje; Om 8.30 uur gaan de deuren open. Om 8.45 hebben we een gezamenlijke start van de dag waarna om 9.00 uur het workshop programma begint. Tussen 15.30 en 16.00 uur mogen de kinderen weer opgehaald worden met uitzondering van de kleuters, die mogen om 12.00 uur al opgehaald. Voor iets te drinken en een tussendoortje wordt gezorgd, lunch mag je zelf meebrengen. Geld en snoep mag niet meegenomen worden.

Omdat een Kunst-Dropping ook zónder lerarenstaking heel leuk is hebben we in de meivakantie ook een Lente Kunst-Dropping gepland! Op dinsdag 24 April ben je welkom om in je vakantie een hele dag met kunst bezig te zijn! En ook voor deze dag is er een speciaal kleuter aanbod. Durf je mee op avontuur? Schrijf je in en laat je een dagje droppen!

Kosten voor de Kunst-Droping zijn €25,- per kind (€12,50 voor de kleuters). Opgeven is noodzakelijk en kan via info@de-aleph.nl De dag gaat door bij 20 aanmeldingen (8 aanmeldingen voor de kleuters). Vermeld ook op welke school en in welke groep je zit, dan zorgen wij dat je bij elkaar in een groepje komt. Tot ziens bij de Aleph in Drunen!
Meer nieuws