Langstraat Vandaag

Jongeman van fiets getrokken en mishandeld in Waalwijk

Zondag 9 augustus 2015 door redactie

Waalwijk - Een 19-jarige Oosterhouter belandde in het ziekenhuis door een mishandeling in Waalwijk. Om nog onduidelijke redenen werd hij mishandeld door iemand die deel uit maakte van een grotere groep jongeren.

Het geweld vond plaats op zondag 9 augustus 2015 om 00.20 uur bij het fietstunneltje onder de Midden Brabantweg (N261). Het slachtoffer fietste samen met zijn vriendin vanuit de richting Sprang-Capelle richting Waalwijk. Bij het fietstunneltje passeerden zij een groep jongeren die nogal luidruchtig waren. De dader kwam achter het stel aangerend. Aan de andere kant van het fietstunneltje (Professor Asserweg) van zijn fiets geslagen. Het slachtoffer viel daarbij van zijn fiets en kwam met zijn hoofd op de stoeprand terecht. Hierna kreeg hij nog een stomp in het gezicht. Zijn vriendin bleef bij het geweld ongedeerd.

De 19-jarige Oosterhouter was aanspreekbaar maar klaagde over misselijkheid. Bovendien was hij enigszins verward. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn medische verzorging had prioriteit. Hij kon daarom nog geen aangifte te doen. De politie is al wel een onderzoek gestart en heeft al een aantal getuige gesproken. Er is op dit moment nog niemand aangehouden vanwege de mishandeling.
Meer nieuws