Langstraat Vandaag

Het beste tuinhout om uw tuin mee te verfraaien

Dinsdag 12 maart 2019 door redactie

Het voorjaar komt eraan en dat betekent dat het weer tijd is om in de tuin aan de slag te gaan. Heeft u nog nieuw tuinhout nodig voor een bepaald project? Gaat u een vlonder of een terras aan het water maken? Dan zijn vlonderplanken van hoogwaardig hardhout onmisbaar. Wilt u uw tuinhuis bekleden met nieuwe planken? Een prachtige oplossing is Zweeds rabat. Maakt u een schutting? Gebruik dan geimpregneerd tuinhout, Douglas planken of bijvoorbeeld gaasschermen van gegalvaniseerd staal, waar u klimplanten tegenaan kunt laten groeien.

Tuinhout uit voorraad leverbaar

In het assortiment van Houthandelonline vindt u alle soorten tuinhout. Zo vindt u hier altijd de houtsoorten die u nodig heeft. Deze zijn direct leverbaar uit voorraad. De planken zijn al dan niet geïmpregneerd en in uiteenlopende uitvoeringen te bestellen. Denk hierbij aan geschaafde blokhutprofielen, hardhouten regels, potdekselplanken, afdeklatten, schaaldelen, palen en nog veel meer.

Populair tuinhout: Douglas

Een bijzondere houtsoort is Douglas. U ziet deze houtsoort vaak in de meest exclusieve tuinontwerpen. Het gebruik van Douglashout is dan ook meer dan slechts een trend: tuinontwerpers gebruiken Douglashout om hun praktische en esthetische voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overkapping op Douglas palen? In de eerste plaats is Douglas een duurzame houtsoort en zeer geschikt voor buitengebruik. In de tweede plaats verkleurt dit hout op schitterende wijze, door de jaren verandert de kleur van geelrood en geelbruin naar diepgrijs. Hierdoor is Douglashout ideaal voor de verfraaiing van tuinen, bijvoorbeeld in de vorm van een tuinhek, veranda, schuur of terrasafscheiding.

Toebehoren voor uw tuinhout

Wat u ook wilt, wij horen graag waar u mee bezig bent en adviseren hierover vanuit onze jarenlange ervaring en expertise. Bij het klussen komt natuurlijk meer kijken dan alleen tuinhout. Zo heeft u wellicht ook balken en montagemateriaal nodig. Of zoekt u hiernaast naar kant-en-klare producten zoals hekken, poorten, deuren, schapenhekken of natuurlijke schuttingen. En hoe dan ook heeft u diverse toebehoren nodig zoals weidepalen, impregneermiddelen, schroeven, deurbeslag, stalen frames, gaasschermen, verf of olie. Al deze en andere toebehoren vindt en bestelt u gemakkelijk bij het voordelige Houthandelonline. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons voor al hun klussen het juiste en mooiste tuinhout bestellen. Onze webshop blijft zich ontwikkelen u vindt met dan ook regelmatig weer nieuwe producten ons assortiment. Als u vragen heeft, kunt u ons op vaste tijden bereiken via mail en telefoon.
Meer nieuws