Langstraat Vandaag

Hennep aangetroffen tijdens controle bedrijfslocaties

Vrijdag 26 februari 2016 door redactie

Burgemeester Jan Hamming van de gemeente Heusden gaat op grond van de Opiumwet een unit in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Scheidingstraat in Elshout sluiten. Tijdens een gezamenlijke controle van de gemeente en de politie werden hier gisteren ongeveer 200 hennepstekken en materialen voor het opzetten van een hennepkwekerij aangetroffen. Er is niemand aangehouden.
 
Ruim 150 bedrijfsunits werden gecontroleerd, verspreid over acht locaties. Bij de gemeente was niet bekend welke bedrijven op deze locaties gevestigd waren, omdat zij zich niet hadden gemeld. Door de controle is nu een goed en actueel beeld gekregen van de daar aanwezige bedrijven. 

Gemeente Heusden pakt drugscriminaliteit actief aan. Er worden met regelmaat controles uitgevoerd en indien er overtredingen worden geconstateerd wordt er direct opgetreden. Gemeente Heusden roept op om zich te melden als ze in hun omgeving een verdachte situatie zien. Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, telefoon: 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.
Meer nieuws