Langstraat Vandaag

Heerlijk vakantiepark Domaine Les Forges

Donderdag 7 maart 2019 door redactie

Domaine Les Forges is een schitterend ruim opgezet vakantiepark met 90 moderne villa’s. De perfecte plek om weer helemaal bij te komen, in de heerlijke streek Poitou-Charentes, dat bekend staat om zijn zeer stabiele klimaat, gemiddelde temperatuur van slechts 26 graden en het hoogste aantal zonuren. De enige donkere wolk boven uw vakantie? Zwarte zaterdag. Urenlang stilstaan op de snelweg, in de brandende zon. Dit jaar wordt de grootste drukte verwacht op 3 en 10 augustus.

Gelukkig vindt u bij Domaine Les Forges speciale aanbiedingen waarmee je zwarte zaterdag omzeilt. Zo kunt uw vakantieweek niet alleen van zaterdag tot zaterdag boeken, maar nu ook van vrijdag tot vrijdag. Kunt u iets eerder wegkomen van uw werk, dan rijdt u voor de file uit. Hetzelfde geldt voor de terugweg, als u voor 17 augustus naar huis rijdt. Zo begint en eindigt uw vakantie op een ontspannen manier. Een goede reden om snel te kijken welke vakantievilla’s u in deze periode kunt huren. Vanuit uw woonplaats Heusden of Waalwijk is het ongeveer 8,5 uur rijden voordat u bij het heerlijk vakantiepark aankomt. Dat valt dus heel erg mee.

Omgeving vakantiepark

Zowel in als rondom Domaine Les Forges is genoeg te doen. Bezoek het zwembad of het naastgelegen golfterrein met drie banen van wel 3.200 meter lang. Als huurder bij Domaine Les Forges krijgt u hier 20% korting op entree én in het restaurant. Naast het vakantiepark ligt er bovendien veel prachtige natuur. Hier kunt u op uw eigen moment en tempo recreëren: wandelen, fietsen, paardrijden, vissen of varen. En op slechts 30 minuten rijden vanaf het vakantiepark, liggen twee schitterende plaatsen. Het middeleeuwse Parthenay, dat perfect is voor mooie wandelingen. En het bruisende Poitiers, waar u naar hartenlust shopt, uitgaat en dineert.

Gemaakt voor kinderen

Op vakantie is het natuurlijk ook belangrijk dat uw kinderen genoeg te doen hebben. Ook hiervoor is vakantiepark Domaine Les Forges gemaakt, door de speciale inrichting voor jonge kinderen. Een goed verzorgde speeltuin en (peuter)zwembad houden uw kinderen de hele dag zoet. Hiernaast zorgt een speciaal animatieteam voor de nodige vrolijkheid. Het vakantiepark is bovendien autovrij en hierdoor zeer veilig voor kinderen. Een prachtige afwisseling vormt het spectaculaire pretpark Puy du Fou in Les Epesses, of het Futuristisch themapark Futuroscope in Poitiers.
Meer nieuws