Langstraat Vandaag

HealthLink zorgt voor divers aanbod werkgelegenheid in Waalwijk

Vrijdag 16 maart 2018 door redactie

Dit jaar nog opent HealthLink Europe een nieuwe vestiging in Waalwijk. “Een mooie aanvulling op het diverse aanbod aan werkgelegenheid in deze regio,” aldus wethouder Ronald Bakker.

 

Het bedrijf gaat zich vestigen aan de Mechie Trommelenweg, op een perceel van ruim 2 hectare. Het project wordt ontwikkeld door Vervoorn - Molenschot Beleggingen uit Boxtel. De nieuwbouw zelf wordt volledig gerealiseerd door Molenschot Industriebouw uit Balen, België. In het pand worden alle activiteiten ondergebracht die nu plaatsvinden in het pand van HealthLink in Rosmalen.

 

Welkome aanvulling

Wethouder Bakker: “In Waalwijk hebben we naast veel bedrijven in de logistiek en distributie veel andere soorten bedrijvigheid. Dit willen we graag verder uitbouwen. HealthLink biedt ook werk aan hogeropgeleiden en is daarmee een zeer welkome aanvulling in Waalwijk.”

 

Joost van den Heuvel, Managing Director van HealthLink Europe, voegt daaraan toe: “Wij hebben klanten in de medische en farmaceutische industrie, die hoge eisen stellen aan onze dienstverlening. Daarom is investeren in de kwaliteit van onze mensen voor ons erg belangrijk. We geloven dat we een aantrekkelijke werkgever zijn omdat we de zekerheid kunnen bieden van een contract met goede voorwaarden, een uitgebreid inwerktraject en opleidingen.”

 

Logistiek, opslag, transport en backoffice

HealthLink is in 1994 opgericht en is een ‘Total Solutions Provider’ voor bedrijven die actief zijn op het gebied van medische apparatuur, diagnostiek en menselijke weefsel of in de farmaceutische industrie. HealthLink is gespecialiseerd in logistiek op maat, temperatuurbeheerste opslag, fulfillment en transport management. Daarnaast biedt het backofficediensten, zoals meertalige klantenservice, financiële diensten en BTW-beheer.

 

Zusterbedrijf van Base Logistics

HealthLink behoort sinds september 2017 tot de Base Logistics Group. Daarmee werd het een zusterbedrijf van Base Logistics B.V. Base Logistics is een innovatieve logistiek dienstverlener met een sterke positie op het gebied van Transport Management, Warehouse Management en Data Management.

 

Molenschot Industriebouw bvba

Molenschot zal optreden als totaalaannemer voor HealthLink en is specialist in industriële bedrijfshuisvesting en industriebouw. Het bedrijf biedt een totaalpakket in industriebouw en ontwerpt, bouwt of restylet bedrijfsruimten.
Meer nieuws