Langstraat Vandaag

Glitter & Glamour: een populair thema voor feesten

Woensdag 24 oktober 2018 door redactie

“Gewoon is maar gewoon”! Feesten worden om deze reden tegenwoordig vaak gekoppeld aan een specifiek thema. Het is dan de bedoeling dat de gasten en bezoekers een avond volledig in stijl vermaakt worden en zich in een unieke sfeer volledig kunnen laten gaan. Eén van de meest gebruikte thema’s is nog altijd “Glitter & Glamour”. Wie wil er nu niet stralen op een Glitter & Glamour themafeest of een bruiloft? Een beetje chique, een beetje over de top, maar vooral glamour. Van groot tot klein, en van subtiel tot extreem.

 

 

(Glitter)lopers in diverse varianten

Naast uitnodigingen in stijl, de keuze van de muziek, hapjes en drankjes, is het aankleden van de locatie van groot belang. Naast prachtige tapijtlopers in vrijwel alle kleuren, zijn er spetterende “Glitterlopers” die perfect aansluiten bij elk Glitter & Glamour thema. De glitterlopers zijn in elke gewenste lengte verkrijgbaar en hebben een zeer luxe uitstraling. Bovendien beschikken de lopers over een stevige rug en geven ze niet af bij regen. Nog een groot voordeel; de glitters zijn in het evenemententapijt geweven. Dit betekent dat de loper ook na veelvuldig gebruik zijn oorspronkelijke schittering blijft houden.

 

Als luxe, glamour en vooral heel veel glitters de boventoon moeten voeren, dan is een schitterende tapijtloper een perfecte optie. Letterlijk schitterend, want de glitterlopers van rodelopers.com zijn volledig bedekt met zeer fijne glitterdeeltjes en verkrijgbaar in de kleuren: goud, zilver, rood, blauw, paars, zwart en antraciet. Dit maakt deze lopers uitermate geschikt voor een groot evenement, jubileum, bruiloft of ander type feest.

 

 

Afzetpalen om een thema helemaal af te maken

Naast een gekleurde of glitterloper, is er bij het thema Glitter & Glamour nog meer mogelijk. Denk eens aan afzetpalen en koorden van hoge kwaliteit voor bij een loper of entree! Op deze manier wordt een loper voorzien van een buitengewoon luxe uitstraling waardoor het thema nog beter tot zijn recht komt. Bovendien zijn afzetpalen en koorden naast erg mooi, ook ontzettend praktisch. Genoeg redenen om een (glitter)loper van bijpassende afzetpalen en koorden te voorzien!

Doordat deze afzetpaaltjes leverbaar zijn in een roestvrijstalen uitvoering, kunnen deze zowel indoor als outdoor gebruikt worden.

 

 

Wilt u meer informatie?

GJ Floors is uitgegroeid tot een wereldwijde specialist in het leveren van vloeroplossingen en aankleding van de meest uiteenlopende evenementen, beurzen en showrooms. Het maakt niet uit waar ter wereld u een loper nodig heeft, want wij leveren overal. U kunt ook oo overal ter wereld bij ons bestellen. In Duitsland kan dat via onze webshop www.roteteppiche.de. Onze uitgebreide legservice ontzorgt u, want ook het leggen van de vloer kunnen wij uit handen nemen. Sinds kort is onze collectie naast geprint tapijt uitgebreid met printvinyl. Bekijk de mogelijkheden op www.rodelopers.com. Laat ons u inspireren en neem contact met ons op, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar via +31 (0)38-3375332 of mail naar info@gjfloors.nl
Meer nieuws