Langstraat Vandaag

FotoClub Drunen viert eerste lustrum met foto's door het hele dorp

Maandag 12 oktober 2015 door redactie

Drunen - FotoClub Drunen 2010 bestaat vijf jaar. De jaarlijkse expositie wordt daarom uitgebreid met een extra serie foto's die door het hele dorp te vinden zijn. 

Vijf jaar FotoClub Drunen wordt gevierd met drie bijzondere exposities! Vanaf zaterdag 17 oktober is er een feestelijke straatexpositie te zien, in Drunen. Bij maar liefst dertig verschillende winkels en ondernemers – vanaf de Remise tot in het centrum van Drunen – zijn prachtige foto’s van onze leden te zien. Bij deze foto’s is telkens een letter te vinden, alle letters samen vormen een zin. Zoek de letters, maak de zin en maak kans op een fotoshoot (met vrienden en familie) en een afdruk op canvas van 40 x 50 cm. Stuur uw oplossing naar info@fotoclubdrunen.nl. Bij meerdere goede oplossingen wordt er geloot. 

 
Expositie de Aleph 
De speciale jubileumexpositie bestaat uit drie onderdelen, deel staat in het teken van het thema ‘Vijf’, deel 2 is de reguliere expositie met ingelijste foto’s en als laatste is er de vrije expositie. De speciale jubileum expositie in kunstencentrum De Aleph wordt geopend op 31 oktober. Van 13.00 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom. Op zondag 1 november is de expositie geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze twee dagen wordt het complete werk getoond en zijn de meeste leden aanwezig. 

Een deel van de jubileumfoto’s blijft  te bezichtigen tot en met 4 december. De Aleph is elke werkdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur. De toegang is vrij. Gezien de ruime openingstijden zal niet altijd een clublid aanwezig zijn om u te begeleiden. Voor vragen kunt u terecht bij info@fotoclubdrunen.nl.

FotoClub Drunen 2010
FotoClub Drunen 2010 bestaat uit 24 leden en komt om de twee weken bij elkaar. Elke tweede maandag van de maand bespreken we minstens twee ingeleverde foto’s. Op elke vierde maandag van de maand wordt een vorm van fotografie besproken en geoefend, zoals tabletop- en portretfotografie. Met grote regelmaat fotografeert een aantal leden samen op locatie, zoals Beekse Bergen, Deltawerken en Orchideeënhoeve. Daarnaast verlenen we met plezier onze diensten tijdens evenementen als het Dickensfestijn, Samenloop voor Hoop, 2Bike4Alzheimer en Jeugdvakantievreugd. 

 

Foto: Gerard Smulders
Meer nieuws