Langstraat Vandaag

Feestelijke huldiging winnaars Waalwijk Ontmoet

Zondag 8 oktober 2017 door redactie

Waalwijk - Tijdens een groot feest in het Mandemakers Stadion zijn de prijzen uitgereikt aan de vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben laten zien. Dat gebeurde tijdens het evenement Waalwijk Ontmoet.

Sinds 2012 reikt het gemeentebestuur de prijs uit om bijzondere prestaties onder de aandacht te brengen. De vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers kunnen in teamverband 350 euro winnen en als individu 150 euro. Iedereen die een voordracht heeft gedaan of is voorgedragen kreeg kaartjes voor het feest.

Tijdens het feest waren er optredens van onder andere Jelle B., coverband SLAMM, Maan, Jody Bernal, Anton van der Mee, Tuff Enuff en Helemaal Hollands.

Prijswinnaars

Beste Vrijwilligersprestatie Individueel: Thomas Heurter en Rick Sterrenburg (390 stemmen). Zij zetten zich in voor de bouw van een speeltuin op evenemententerrein Vrijhoeve in Sprang-Capelle.

Beste Vrijwilligersprestatie Team: Vrijwilligers van de 80 van de Langstraat (1133 stemmen). Deze groep maakt elk jaar opnieuw dé wandeltocht van De Langstraat mogelijk.

Beste Sportprestatie Individueel: Jacobine Klerkx (490 stemmen). Zij basketbalt op internationaal hoog niveau bij haar club Chemcats in het Duitse Chemnitz.

Beste Sportersprestatie Team: MO13-1 van voetbalvereniging WSC (803 stemmen). Dit kampioensteam zorgt mede voor een stijgende populariteit van meidenvoetbal.

Beste Culturele Prestatie Individueel: Thieu Mertens (443 stemmen). Hij is de man die met Dichterbij Waalwijk poëzie dichterbij brengt.

Beste Culturele Prestatie Groep: De Tavenu (856 stemmen), het jongerencentrum dat garant staat voor uiteenlopende evenementen.
 
Meer nieuws